Seuraa 

Eli meillä on muutamia kuukausia vanhat happyt. Uutena ostettiin liikkeestä, eli takuu on vielä hyvinkin voimassa..Mutta asiaan, ekalla viikolla huomasin, että vaunut puoltaa vasemmalle. Soitin liikkeeseen ja sieltä sanottiin,että olen eka jolla kyseinen vika on ( tai kukaan ei ole valittanut asiasta, ok) ja koita vaihtaa renkaiden paikkaa. No renkaiden paikkoja vaihdettin ja se auttoi..vähäksi aikaa. Tänään huomasin vaunulenkillä, että vaunut puoltaa taas vasemmalle. =(. Siis on todella ärsyttävää työntää vaunuja kun oikealla kädellä pitää painaa aisaa kokoajan alaspäin, että vaunut kulkee suoraan.. Ei puhettakaan,että yhdellä kädellä työntäisit, silloin vaunun eturenklaita pitää vähän väliä nostaa ja korjata asentoa. Ja huomasin sellaisen,että kun lapsi on kyydissä vaunut puoltaa enempi kuin tyhjinä...Että onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa? Meillä on tuo teleskooppirunko?, eli ei heittoaisaa. ja toinen, että naksuuko teillä aisa? Meillä naksuu oikealta puolen ja mietinkin johtuisko sekin tuosta puoltamisesta kun joutuu painamaan aisaa oikealle kokoajan.Jospa meille on vain sattunut maanantai versiot tms.. En voi sanoa olevani tyytyväinen, kyllä yli 600 euroa maksavat vaunut nyt pitäs kulkea suoraan. Edellisissä emmaljungissa puoltamisvikaa ei ollut.. pitikin vaithaa merkkiä =)No joo, mutta kellään siis vastaavaa?

Kommentit (5)

meillä on teutonia timmyt mutta aivan sama ongelma, ja se on todella rasittava kun joutuu toisella kädellä koko ajan painamaan.. mä kans kokeilin renkaiden vaihtoa mutta meillä se ei auttanut, en ole liikkeeseen saanut vielä aikaiseksi soitettua, sekin sijaitsee nykyään toisella puolella suomea ja meillä täälläpäin ei näitä rattaita myydä.. siksi täältä yritinkin huhuilla josko joku on saanut vian takuuseen korjattua että kannattaako edes suunnitella helsingin reissua :)

Meidän timmyt tulivat juuri eilen huollosta (rattaat vajaan vuoden vanhat joten takuu voimassa). Meillä puolsivat myös ja työntöaisa oli vinossa. kerran kävivät huollossa jolloin joku jousi laitettiin kohdilleen eikä puoltaneet sen jälkeen. Työntöaisa kellahti vinoon melko pian uudestaan ja nyt saimme kokonaan uuden rungon rattaisiin. Eli kyllä ihmeessä kannattaa ottaa yhteyttä liikkeeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sen verran, että tuosta "korjauksesta" on nyt kulunut 1,5 vuotta eikä päivittäin käytössä olevat vaunut/rattaat ole sen jälkeen puoltaneet.

Meidän tuliterät Hartanit puolsivat vasemmalle (huomattiin heti ihka ensimmäisellä vaunulenkillä vauvan kans). Soitettiin liikkeeseen ja sanottiin, että halutaan tuoda vaunut tsekattavaksi. Sieltä kerrottiin, minä päivinä heillä on huoltohenkilö paikalla. Mentiin sellaisena päivänä vaunujen kanssa liikkeeseen ja huoltomies testasi vaunut: työnsi vaunut tyhjinä matkaan pitkää käytävää pitkin, vaunut kaarsivat vasemmalle ja huoltomies totesi heti, että ei kuulu noin paljon puoltaa 5 metrin matkalla - ilmeisesti jonkin verran saisivat siis puoltaa ilman, että kyseessä on valmistusvirhe. Vaunut vietiin takahuoneeseen ja noin 10 minuutin päästä homma oli kunnossa ja korjattu! Eikä tietty maksanut meille mitään.En tiedä, mitä tehtiin, mutta varmaan jotain muutakin kuin vain pyörien paikkaa vaihdettiin. Epäilen, että jotain rungonsäätöä, kun kysyivätkin, onko vaunuilla törmätty jonnekin (no ei, vaunut olivat vain seisseet 2 kk vauvaa odottamassa lastenhuoneessa...).Eli ei kuulosta teidän tapauksessa kovin hyvältä / ammattitaitoiselta palvelulta. Kannattaisiko vielä soittaa ja kysyä korjausta, jos kysessä on takuuhuoltoja / korjauksia tekevä liike? Tai sitten etsiä sellainen?

Meidän timmyt puolsivat myös ja veimme ne liikkeeseen näytille. "Huoltona" miesmyyjä vähän väänti runkoa ja nyt mennään suoraan ;) eli pelkällä voimalla sai korjattua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat