Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kaikilla varmasti välillä on! Ei tietenkään aina, mutta siis saako sitä sanoa ääneen?

Kommentit (12)

itseäni ärsyttää ystäväni, joka valittaa joka ikisessä paikassa miten kauhean raskasta juuri hänellä on. Meillä on muuten samanlainen arkitilanne, hänellä vain on neljän isovanhemman apua 365 päivää vuodessa, minulla ei koskaan kenenkään apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta on eri asia onko oikeesti raskasta vai missä mättää. Tilanteet kun vaihtelee ja joskus jaksaa vaikka mitä kun taas joskus ei mitään.Se ratkasee paljon mimmonen asenne on. Vähintään se auttaa eteenpäin jos yrittää. Sen meinaan haistaa jo kauas kun ei ole edes yritystä ja TAAS alkaa se vikinä, esim. kun lapsi on uhmaikänen ja plaa, plaa.. Siis ihan normaalikäytös lapsessa saa vanhemman väsymään! :/Toinen on tää mun suosikki: kun oma kasvatus ei ole onnistunut ja lapsi on täys kaaos, vedotaan siihen että lapsi on " hankalan luontonen" . Sitten jokkut ei edes tajua kun tämä hankala lapsi käyttäytyy paremmin esim. isän käskystä.. ! Tähänkin voidaan vedota että lapsi " vierastaa" isää koska se nyt käy töissä ja äidin kanssa lapsi on 247.Sitten on tämä legendaarinen työnjako. Se on pelottavakin aihe, koska mietitään onko kotona oleminen 247 työtä ja pitääkö työssäkäyvän isän auttaa kotitöissä miten paljon.

Me ollaan ratkastu tilanne sillä että jos jompikumpi vanhemmista on kotona niin se tekee kotitöitä voimien mukaan kun toinen on poissa kotoa, kun toinen tulee kotiin jaataan työt tasan. Jos kotona oleminen on pelkkää TYÖTÄ, pitää miettiä myös järjestystä!!Kotona oleva ei saa vetää lonkkaa, koska se on väärin työssäkäyvää kohtaan. Pari koneellista pyykkiä ja imuroiminen kerran viikossa tyyliin ei ole raskasta. Jos on niin tarttee miettiä onko kotona liiankin lepposaa ja ehkä joku irtiotto kotoa olisi paikallaan?? Tai saadaanko joku ulkopuolinen vaikka apuun.Väsyä saa jokanen oli töissä tai kotona. Onhan äiditkin töissä myös ja siinä sivussa tarttee hoitaa perhe ja koti. Tilanteet vaihtelee, siinä kun jaksaminen. Ja niitten kanssa tarttee venyä, sitä sanotaan parisuhteen hoitamiseksi. Että välittää kumppanin hyvinvoinnista.

Valitetaan vaan, mutta muistetaan, että aina löytyy niitä joilla on vielä paljon raskaampaa ja moni ajattelematon lausahdus todella joskus satuttaa

Vierailija:

Lainaus:


ainakan tän palatsn mielipiteen mukaanja auta armias jos sulla ei ole ku yks tai kaks lasta niin et todellakaan saa sanoa että väsyttää!
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat