Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun 4v pojalla yhä sellainen vauvapömppis, vaikka on muuten hoikka (sääristä jne). Isoveljellään 6v lähti se pömppis jo parivuotiaana, ja on nykyisin tosi pitkä ja hoikkaa mallia.

Voiko vatsan pömpöttäminen tuonikäisellä johtua jostakin? Joku ongelma?

Kommentit (9)

lyhythihaisen paidan, että hänen vatsansa ei enää pömpötäkään. Nyt tuo paita on sopivan näköinen, vaikka kesällä se jätettiin kaapinpohjalle, koska en pitänyt vatsan pömpötyksestä siinä ja pidin paitaa siksi virheostoksena. Nyt tyttö on 4v 2kk. Muuten tyttö kasvaa samoilla paino-pituuskäyrillä kuin ennenkin, joten nähtävästi pömppövatsa voi olla sitä " vauvanpömppöä" ja hävitä ajankanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siis en ajattele tätä ulkonäköongelmana, vaan ihan että miksi masu pömpöttää? Että onko turvotusta, suolisto-ongelma tms?

Koska poika ei ole ylipainoinen yhtään ja tosi liikkuvaista sorttia myös, ja masu on aika pinkeästi pömpöllään, raajat ovat suhteessa laihat.

voisko liittyä myös ryhtiin? olen huomannut vähäistä notkoselkäisyyttä (siis ihan normaalia vielä kuitenkin)pömppömahaisuutta voi aiheuttaa myös aliravitsemus (jos lisäksi kelluvaa kakkaa, niin veisin lääkäriin) tai suolistoloiset

just tänään katsoin tota juttua kun jouksenteli tossa pitkin kämppää ilman paitaa. Muuten on todella hoikka niin tuo pömpötys korostuu vaikkei enää niin paljoa ehkä pömpötä kun viime kesänä. En ole ikinä ajatellutkaan että voisi olla jokin vaiva vaan pitänyt ihan normaalina.

Kysyykin välillä että miski veikka on laiha ja hän läski... No en todellakaan sitten tiedä mistä tämä läski sana on tullut. Sitten kyselee kokoajan mikä ruoka ei tee läskiksi.. en tajua en.. mutta aika aikaansa kutakin kyllä ne pömpöt katoaa kun ikää tulee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat