Vierailija

Kommentit (12)

Kun aloitin niin kaksi viikkoa ummetti. Sen jälkeen kakka on luiskahtanut kerran päivässä kiinteänä ja helposti. Ennen karppausta olin sellainen kurakakka, että aina tuli tippa kerrallaan, mutta koskaan ei suoli tyhjentynyt kunnolla.

1) Joka aamu puuroa voisilmällä tai sokeroimattomalla mehukeitolla. Juomaksi pari lasillista vettä ja lasillinen tuoremehua. Jos tekee mieli leipää lisäksi, pelkkä täysjyvä kelpaa, päälle voita tai tuorejuustoa, makkaraa, kurkkua, paprikaa, salaattia... Juusto kovettaa mahaa!2) Päivän aikana pitää juoda vähintään 1,5 litraa vettä! Pidän parin litran kannua kotona jääkaapissa valmiina ja puolen litran pulloa töissä mukana.3) Liikunta auttaa suolistoa! Ummetus johtuu tosi usein liikunnan vähäisyydestä ja liiasta sokerista/valkojauhoista. Hyötyliikuntakin auttaa kummasti: en enää käytä hissiä vaan portaita, kävelen tai pyöräilen lyhyet matkat ratikan/auton sijaan ja poljen kuntopyörää telkkaria illalla katsoessani.4) Sokeri pois. Valkoinen sokeri ja valkoiset jauhot on ihan turhia elimistölle, ne vaan ummettaa. Tilalle kuitua täysjyväviljasta ja kasviksista, niin johan suoli toimii! Makeannälkään olen opetellut syömään hedelmiä ja marjoja sekä juomaan light-limua.5) Säännöllinen vessa-aika ;) Jotta suoli toimisi säännöllisesti, pitää toiminnalle olla rauhallinen hetki joka päivä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Täysin luonnon tuote ilman ainoatakaan lisäainetta. JA kaiekn lisäksi se puhdistaa suolistoa jos sitä käyttää säännöllisesti joten se parantaa myös kokonaisvaltaisesti terveyttä sen kautta,e ttä suolisto tulee puhtaammaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat