Vierailija

Millä viikoilla teillä (etenkin kolmen äidit, kolmatta odottavat) on vauva kääntynyt pää alaspäin? Alkaa jo vähän jännittää..

Kommentit (12)

kolmas joskus vasta rv 37 tai jotain. eli ei hätää :). tuossa vaiheessa minäkin jo stressasin mutta ei ollut aihetta (lääkärinkään mukaan kuulemma).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tää on kääntyny jo ihmeen aikasin, joskus 28 viikolla ja sen jälkee onkin pysytelly pää alaspäin. Edelliset vauvat on kääntyny vasta n. viikon 34 jälkeen pysyvästi.

Mut terkka sanoi että kerkee tämäkin vielä pyöriä halutessaan moneen kertaan. Olikohan se viikon 35 jälkeen, että silloin ei enää hirveen hyvin mahdu kääntyä.

Joten on sulla varmaan vielä muutama viikko aikaa, ja osaahan ne neuvolassa sitten kertoa jos on aihetta huoleen.Tsempit sulle loppumetreille ja onnea synnytykseen! :)

eikä koskaan kääntynyt enää. leikattiin. kolme muuta syntyi normaalisti. mutta toki se voi hyvin kääntyäkin vielä sulla, kohtu antaa paremmin myöten kun raskauksia on useampia.

Eli rv 33 menossa ja kolmas muksu vielä perätilassa. Tämä on istunut koko ajan samassa asennossa joten alkaa jo epäilyttää että kääntyykö... Eka kääntyi joskus rv 30-31 ja toka jo ennen 30. viikkoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat