Vierailija

Elatusmaksuja laskettaessa ei taida näin mennä?

Kommentit (20)

Elatusmaksu on puolet lapsen kulutuksesta miinus lapsilisä. 200 taitaa olla ihan normaali elatusmaksu. Pienen lapsen kulut ovat pienemmät kuin suuren.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies tienaa 1600¿ kuussa ja minä 1300¿ eli me ei todellakaan olla mitään suurituloisia. Silti me maksetaan täysi päivähoitomaksu, ja tuo meidän lähin päiväkotimme on ikävä kyllä yksityinen.

Meillä on myös kuusi lasta ja kun perheen nettotulot on jo vähemmän kuin 3000 e kuussa niin ei olisi edes mahdollista että saataisiin kulutettua 500 e/lapsi per kk.

Onneksi käydään molemmat kokopäivätyössä, muuten tekisi tiukkaa. Nytkään meillä ei ole kovin hääppöiset tulot, mutta ne ylittävät silti yhteenlaskettuna juuri ja juuri sen rajan (2800¿/kk), jolloin olisimme oikeutettuja hoitolisään. Päivähoitopaikka vie itse asiassa asumisen jälkeen suurimman lohkon palkkatuloistamme...

että elatusmaksuja määrittäessä lasketaan eri tavalla.Eli silloin ei lapsen kuluiksi arvioidaan 500 e/kk vaan alle 400 e/kk.Ei ollut kyse siitä kuinka paljon lapsi oikeasti kuluttaa.

Eli ex-mies maksaa kahdesta lapsesta puolet kuluista eli 500 kuukaudessa. En pidä sitä ollenkaan outona tai yli- tai alimitoitettuna summana,

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat