Vierailija

Kommentit (19)

meillä menn noin 1000¿/kk. tosin kaksi vaippaikäistä ja neljä isoruokaista lähes murrosikäistä poikaa. Eli yhteensä 8:lle hengelle ruokaa aj pesuaineita ostetaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siihen lasketaan myös hygieniaostokset (hammastahnat, harjat, pesuaineet, tiskiaineet ym) ja satunnaiset vaateostokset. Ei ostetaan tupakkaa tai alkoholia. Herkkuja kylläkin aivan liikaa...Tän kuun lopussa nähdään ihan tarkka summa kun pistän kaikki ylös eriteltyinä.

Meillä käytetään aika reilusti rahaa ruokakauppoihin ja valitettavan usein on tarttunut mukaan myös jotain muuta. Nyt tuota muuta yritetään rajoittaa - yleensä kun se on jotain tarpetonta :(Arvioni on, että menee 600-1000 ¿/kk. Tuossa on siis ruoat, pesuaineet ja jotain ylimääräistä esim. kotiin, lapsille tai meille itsellemme.

Nelihenkinen perhe, jossa kaksi alle kouluikäistä lasta. Syödään PALJON vihanneksia ja hedelmiä sekä lihaa. Lisäksi tuohon kuuluu kosmetiikka, oluet, siiderit, hygieniatuotteet ym.

Kauppalasku on 400-500 kuussa.Mutta mies syö päivittäin töissä ja maksaa ateriat. Lapset syövät koulussa ja pk:ssa. Vain minä syön lounaan kotona parina päivänä viikossa.

Meitä on siis kaksi aikuista + kohta neljä kuukautta vanha vaavi.

Tuohon kuuluu siis pesuaineet, vaipat, vauvanruoka (en voi imettää enää, eli korvikemaito ja vähän soseita), vauvantarvikket...

Ei sisällä meidän vaatteita tms isompaa.Nipistämisen varaa TODELLA on ja täytyy siihen pyrkiäkin...

Sisältää kaikki ruoat, vessapaperit, yhden lapsen vaipat, shampoot, saippuat, foliot, kelmut... Kaiken mitä Prismasta saa. Eikä tarvi erikseen laskea, kun ostetaan oikeastaan kaikki s-ryhmän kaupoista, niin näkyy suoraan tuolta s-kanavalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat