Vierailija

Että auto on aina sillä vanhemmalla, jonka luona lapset kulloinkin ovat?Olenko mä kasvanut ihan tynnyrissä, kun en tajua tätä kuviota, vai onko mussa joku outo hörhömagneetti, joka kiskoo aina puoleensa tällaisia miehiä?

Kommentit (17)

Jos esim ovat viikon äidillä ja joka toinen viikonloppu isällä, ei kuvio ihan reilu ole. Miten sovitaan auton huollot, ja kulut. Maksaako se autosta enemmän, kenelle tulee enemmän kilometrejä.

yhteistä kuin lapset, muun muassa menneisyys ja avioliitto. Mutta lapset painavat paljon enemmän kuin mikään muu, siksi lasten takia sitä yhteistä pitäisi olla mahdollisimman paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on, sitä paremmin lapset voivat.Tietysti onnellinen parisuhde olisi paras mahdollinen, mutta jos se ei onnistu, niin ainakin läheinen muu suhde, missä lasten olisi turvallista kasvaa. He oppisivat luottamaan myös omiin ihmissuhdetaitoihinsa, kun näkisivät, että vanhemmat ovat fiksuja ihmisiä, jotka pitävät toisistaan ja arvostavat toisiaan.Tietenkin tämäkään ei aina ole mahdollista, voi olla, että eron taustalla on liian rankkoja juttuja, mutta ei se sitä muuta, että se olisi lapsille parempi.

jos ex kulkee toisen asunnossa kuin ktotonaan omilla avaimillaan, kun se että on eron jälkeen yhteinen auto (jota kumpikaan ei ilmeisesti edes pahemmin tarvitse muuhun lasten kuljettamiseen...)

Se jolla lapset on vie autolla lapset toiselle vanhemmalle vaihtopäivänä kimpsuineen ja kampsuineen ja palaa sitten bussilla/metrolla/junalla/millä tie kotiin. Ja sama juttu toisinpäin taas vaihtopäivänä.Siis toihan on erittäin hyvä idea!

siitä voisi närkästyä, onhan ne lapset kuitenkin sen ex:n kanssa yhteiset, auto on kai aika paljon "vähäpätoisempi" juttu. Ekologisempaakin noin.

Eron jälkeen on varmaan molemmilla paljon muitakin rahanreikiä asunnon järjetämisessä ym, niin että jos jossain asiassa täytyy tinkiä, niin tämä on ihan hyvä säästökohde.

ja toisella oli se kakkosauto (hirveä ritsa!). Ei vain ollut jaksamista eikä aikaakaan ryhtyä autonvaihtoon, kun oli tärkeämpiäkin asioita. Kun oli paremmin aikaa, myytiin autot, kumpikin osti oman.

Mutta jos järjestely molemmille osapuolille sopii ja kustannuksista pystytään sopimaan, niin miksipä ei. Ekologinen ja ekonominen vaihtoehto.

Ehkä toimii niin kauan kun ei ole kuvioissa uusia mies- tai naisystäviä. Mutta mielestä eron jälkeen asiat pitäisi hoitaa niin, että ei ole enää muita kytköksiä exään kuin lapset.Seurustelin miehen kanssa jonka exä tuli miehen taloon aina omilla avaimilla, milloin halusi ja ilmoittamatta mitään. Ei tuollaisessa tilanteessa ollut mahdollista mitään uutta suhdetta rakentaa. (vähän lyhennelty esimerkki, mutta toivottavasti ajatus selvisi)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat