Seuraa 

Osaisiko joku valaista, mitä eroa on plain rainset-, light rainset- ja rain drop -puvuilla? Mitä materiaalia ulko- ja sisäpinnat ovat, onko irroitettavia osia ja entä huosujen sisäpinnan materiaali?Kiitos! Petitepommen sivuilla asiaa on selvitetty aika huonosti.

Kommentit (3)

tilasin meidän tytölle Butik Bambinosta (ei ole paketti vielä saapunut, niin en osaa sanoa kankaasta) - oli alennettu. Eli kannattaa tsekkaa nekin sivut, jos harkitset tilaamista.


Sain eilen pakettini ja nyt voin kertoa Light Rain setista. On ihan sellaista perussadetakkiamateriaalia, eli ei mikään tuulikangas/välikausikangasasu.Kivalta näyttää, aika reilunkokoinen tosin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja siinä pinta on sellaista tuulipukumaista välikausimateriaalia (kosteudenpitävää tietty). Kevyttä ja taipuisaa. Takissa on irrotettava fleecevuori, mutta miinuksena on se, ettei fleeceä saa irti housuista. Housut ovat henkselimalliset ja fleece ulottuu noin reisistä/polvista ylöspäin. Pukua ei olla vielä käytetty, kun takki on järkky suuri housuihin verrattuna. Ja todella reilua kokoa siis. Vaikuttaa kyllä muuten tosi laadukkaalta eikä hintakaan ole paha.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat