Seuraa 


mitäköhän tämä nyt sitten mahtaa olla? miten saada ripuli hoidettua?meillä on tyttö ollut tapaninpäivästä saakka kipeänä. alkoi ensin 38,3 asteen kuumeella jota kesti vuorokauden. kerran oksensi ja samana päivänä vielä ripuloi. vaippa täyttyy 1-4krt/vrk ja kakka on tahnamaista, ruoka hajoamatonta ja haisee aivan järkyttävältä.. nenästä vuotaa räkä ja yskä vaivaa.perjantaina käytiin lääkärissä: tulehdusarvot, keuhkot, suu/kurkku, korvat ja rauhaset kaikki kunnossa. ainoastaan paino oli pudonnut viime kertaisesta punnituksesta (18.12) 110 grammaa.lääkäri käski juottaa viikonlopun ajan osmosalia ja huomenna mennään kontrollikäynnille. sanoi myöskin että, jos ei ripulointi lopu niin lähettää tarkistukseen lastenpolille.. mitäs siellä sitten tehdään, paitsi mahdollinen nesteytys?tyttö syö ja juo hyvin ja on energinen oma itsensä. ehkä aavistuksen kalpeampi on ollut muutamana viime päivänä... hampaita ei näkyisi olevan tuloillaan.osaisikohan joku neuvoa tai kertoa omia kokemuksia,

t. huolestunut ufa

Kommentit (3)

Meillähän oli Ronjan kanssa samanlaista muutama kuukausi sitten. Lopulta paljastui rota-virukseksi vaikka olikin rokotettu sitä vastaan!

Toivottavasti syy löytyy. Tuo kakan kamala haju viittaa mielestäni juuri rotaan. Samoi oli meillä, Ronja söi ja joi ihan ok, mutta ripulia tuli joskus kymmenenkin kertaa päivässä.

Pikaisia paranemisia!

Äippä


keltainenkorppi: maitohappobakteereja ei ole annettu, koska terkan mielestä se ei ollu tarpeen. suositteli kyllä antamaan piimää ja/tai muita asidofilus-tuotteita.. mitään kokeita ei myöskään ole otettu paitsi ne verikokeet ja kun tulehdusarvot oli kunnossa, niin bakteeriahan ei siis ole?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat