Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olimme aikoneet tilata esikoisellemme nuo vaipat, koska tuntui yksinkertaisimmalta ratkaisulta... mutta Vaippala, joka niitä tuo Suomeen, lopettaa toimintansa! Saako Suomesta mitään vastaavaa kestovaippaa?Kiitos tiedoista! :)

Kommentit (1)

Meinaan kun, vaikka ne kuulostavat nerokkaalta idealta, niin eivät ne aivan kauhean usein istu (aluksi hiukan isoja, keskivaiheilla ok, myöhemmin kinnaa ja imu ei riitä). Bungenius on kuitenkin näistä paras, mutta todella monilla valmistajilla on koko vaippaiän vaippoja, mm. Hilivinksis & Igulee (vaativat kuoret päälleen kuitenkin).

Itse en lähtisi koko vaippaiän vaippoja hankkimaan, esim. nuo supersuositut fuzzit ovat kyllä hintansa arvoiset. Harva pettyy niihin. ja kun ostat n. 17-18 eurolla ja myyt 12-15 eurolla, niin ei kalliiksi tule. Kokoa pitää toki vaihtaa, mutta kahdella koolla monet pärjää koko vaippaiän (S & L). Nuo koko vaippaiän vaipat tulevat siinä mielessä kalliimmiksikin, että ne kulutetaan jokseenkin loppuun ja sitten niistä ei saa niin hyvin kuin fuzzeista... (Ja sori kun tuli yhden merkin hehkutus tästä tekstistä, moni muukin vaippa on toki hyvä - meillä esim. käytetään paljon Tirsokasta & Ronjaa, mutta jos haluat helpolla päästä, niin tuo lienee varmin valinta tuo fuzzy.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat