Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuo Saarni jäi jostain mieleen ja mitä enemmän sitä on ajatellut, sen paremmalta kuulostaa. Onhan se hirveän harvinainen ja ei ole vakiintunut kummankaan sukupuolen nimeksi, mutta silti minusta sopisi todella hyvin meidän pikkutytölle. Jos tyttö nyt sitten kuitenkin joskus inhoaisi nimeään, niin voisi ottaa käyttöön Ellan (ei ainakaan liian harvinainen) tai Johannan (jos klassisempaa haluaa.)

Kommentit (20)

meinaan siitä voisi nostaa haloon. Saarni on ihan hyvä nimenä toisin kuin esim kotivalo joita niitäkin on yli 200 ja viimeismmät kastettu 2000-2006.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuri opintoja. Silti laista yritetään pitää kiinni. Lupa nimen antoon voidaan evätä sen perusteella. Eihän autojakaan saa varastaa vain siksi, että niitä jo varastetaan...

t. 8

Koskaan ei voi olla varma, kannattaa kysyä suoraan oman paikkakunnan maistraatista, niissä kun kuulemma voi olla kaupunki-kohtaisiakin eroja.

Minusta kaunis etunimenä ja ihan ok koko suunnittelemasi nimi. Ainut mikä siinä minua mietityttää, että ainakin itselläni ensimmäinen mielikuva tuosta nimestä on, että Saarni on sukunimi. Siis tyyliin Niemi Ella Johanna.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat