Vierailija

Sitten jatkuu taas 6 tunnin päivillä mut silti jotenkin stressaa.

Kommentit (16)


Viimeisen 8 työssäolo-kuukauden aikana ylitöitä 3,5kk, joita ei siis makseta rahassa...pitäisi pitää vapaina pois, joka taas ei todellakaan ole mahdollista! Koko ajan kertyy vaan lisää.

Nyt saan pitää viime vuoden kesälomat pois helmikuussa... sekin oli pitkään epävarmaa, onko se mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Muutama päivä loppukuusta aina ylitöita eli silloin n. 11-12 tuntia töitä + se 3½ tuntia päivässä työmatkoihin. Kyllä tuosta pitäisi selvitä. Helposti.
Ajattelin tehdä kunnon eväät, myös välipalan että tulisi pidettyä pari taukoa (olen toimistohommissa ja sinne koneen ääreen helposti jämähtää) ja sit mukavat vaatteet päälle ja positiivinen asenne :)

Kyseessä on siis ollut rajallinen aika - tosin yli vuoden mittainen aika, mutta en tuota suosittele kenellekään. Koville ottaa ja on oikeesti rankkaa. Ja rankalla tarkoitan tosi rankkaa. :(Muutama päivä loppukuusta aina ylitöita eli silloin n. 11-12 tuntia töitä + se 3½ tuntia päivässä työmatkoihin. Kyllä tuosta pitäisi selvitä. Helposti.

kaupassa töissä tai muussa asiakaspalvelussa, ei jaksakaan niin paljon, koska aina pitää olla tekopirteä. Ei saa olla sellainen kuin haluaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat