Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli jos ostan niitä kuori vaippoja niin olenko ymmärtänyt oikein että niissä pestään aina vain se sisus ja joskus vain ne kuoret?

montako kuorta ja imua tarvii olla?kaikki kestoiluun liittyvä tieto on nyt tarpeen

Kommentit (6)

Sisävaipat + kuoret on yksi vaihtoehto, mutta oikeasti jos kätevästi haluat päästä, niin suosittelen, että tilaa kokeeksi 4 taskuvaippaa. Vaikka kaksi Fuzzi bunz vaippaa ja kaksi Ronjan täyttövaippaa + niihin imut. Ovat tosi kivoja käyttää ja kuivuvat tosi nopeasti. Ainakin meillä tuntuu, että kuivuvat nopeammin kuin sisävaipat ja usei kuoren + sisävaipan ostaminen tulee kalliimmaksi kuin taskun + imun ostaminen.

mulla on useita erilaisia kestovaippoja ja noita kuoria sisuksia pidän ns. hätävaravaippoina kun paremmat ovat pyykissä.

Oikein olet käsittänyt, kuoria ei tarvitse pestä joka kerta, vaan sisukset pyykkiin ja kuorien sisällä voi käyttää hyvin erilaisia sisävaippoja tai taitella imukangasta tai jopa harsoa. Kokeilemalla löydät mieleisen yhdistelmän ja toimivan. Käy tosiaan tuolla kestovaippasivuilla, sieltä löytyy infoa moneen ongelmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska imu laitetaan sisälle jo valmiiksi. Vaippa puetaan lapselle kuin kertakäyttövaippa, joten ovat siksi helppoja. Kuori + imu -systeemi on siitä aavistuksen hankalampi, että imu ei ole mitenkään kiinni ja saattaa aloittelijan käsissä vinksahtaa väärin, kun vaippaa asetellaan lapsen päälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat