Vierailija

Testataanko siellä jotain " taitoja" ? Viimeksi neuvolassa testattiin jotain helistimeen tarttumista eikä se kyseinen lelu olisi voinut vähempää kiinnostaa meidän poikaa. Mietin mitähän tällä kertaa testataan jos vaikka " treenattaisiin" kyseistä taitoa kotona ettei neuvolatäti saa sitä kuvaa että poika olisi jotenkin jäljessä taidoista... Tai siis silloin viimeksi oikein harmitti kun tiedän että poika osaa jo tarttua leluihin, mutta se helistin vaan ei ollut kiinnostava sillä hetkellä. Etukäteen nolottaa jos taaskaan ei " osata" sitä mitä testataan...

Kommentit (11)

Vaikka eihän se tuossa vaiheessa ole vaarallista, vaikkei osaisi. Varmaan samaa ne tälläkin kertaa testaa, tai sit uskoo sua, eikä testaa mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... siis nimenomaan niin, että jos sanot lapsesi tarttuvan esineisiin, niin kyllähän ne sinua uskoo. Nuo vauvat on muutenkin sellaisia vekkuleita, että ne käyttäytyy juuri niinkuin haluavat, välittämättä mistään mitään... heh... siksihän ne ovat niin ihania.

Testataanko neuvolassa ihan oikeasti tollaisia?

Ei meillä kyllä ainakaan... se pään kannattelu, kun nostetaan käsistä istumaan on katsottu joka kerta, samoin kuin ne kehitysheijasteet tai mitä ikinä ovatkaan.

3kk neuvolassa täti vain kysyi, että joko kääntyy. Vastasin, että mahalta selälleen kyllä, mutta ei toisinpäin. Täti kirjoitti sen kiltisti ylös eikä kysellyt enempiä.

4kk neuvola on ainakin meidän kylässä lääkäriaika, joten ehkä meilläkiin on sitten hieman tarkempi tutkimus edessä.

Vaikka neuvolantäti luulisikin, ettei lapsesi osaa jotain mitä oikeasti osaa ei siitä ole haittaa ellei lähetä jatkotutkimuksiin sen takia. ( :

jos jotain tiettyä taitoa tietää tutkittavan niin voisihan sitä pari kertaa kotona kokeilla ettei ihan huonosti suju? Muutenkin oltiin viime kerralla kesken päiväunien ja poika oli ihan itkuisa vaikka oikeasti on kotona aina tosi hyvän tuulinen tapaus. Jotenkin vain harmittaa kun terkka saa meidän muksusta ihan erilaisen kuvan kuin mitä se oikeasti on / osaa. Joo, tiedän että ei sillä oikeasti ole merkitystä, mutta jotenkin se silti merkkaa... :(

Eikös nyt pitäisi vauvan jaksaa kannatella niskaa, kun vedetään selinmakuulta käsistä istuma-asentoon? Näin ainakin meille sanottiin 3-kk tarkastuksessa ja käskettiin pitämään vauvaa enemmän mahallaan.Meillä ei tarkistettu 3-tarkastuksessa helistimeen tarttumista. Täti heilutti helistintä vauvan edessä ja tarkisti, että vauva seuraa katseellaan. Ja siinä se.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat