Seuraa 

Apua nimen valintaan kaivataan pikkuiselle tytön tyllerölle. Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona on:Pihla OttiliaHyvinä " kakkosina" ensimmäisiksi nimiksi:Kaisla/Kaisli

Tinja

Lilja

FanniToiseksi nimeksi mieluisin tosiaan tuo Ottilia, muita hyvia mm.:Olivia

Helmiina

Sorella

SolinaMitä mieltä olette näistä, etenkin tuosta ykkösvaihtoehdosta? Mikä olisi paras yhdistelmä? Muitakin samantyyppisiä saisi ehdottaa, vielä on muutama viikko aikaa miettiä ;).Kommentit (11)

Ihanat etunimivaihtoehdot teillä! Toisista nimistä pidän erityisesti Olivia ja Helmiina vaihtoehdoista, joten ehdotan ääneni menee näille yhdistelmille:Lilja Helmiina

Tinja Oliviaja vielä uutena toisena nimenä ehdotan Aureliaa:

Lilja/Fanni Aurelia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pihla Ottilia kuulostaa kauniilta nimeltä. Muista vaihtoehdoista yhdistelmiä, josta kanssa pitäisin olisivat nuo Lilja Solina ja Kaisla Helmiina.

Pihla Ottilia on kaunis nimi. Topakan ja reippaan pienen tytön nimi!! :)Fanni Helmiina olisi kanssa suloinen nimi. Mutta tuo eka on siis ihan hyvä valinta!

Ottilia on tosi suloinen nimi. Ja Pihla Ottilia ihana yhdistelmä.Myös ehdotetut Lilja Helmiina, Kaisla Helmiina ja Tinja Olivia kauniita. Tykkään myös Tinja Solinasta.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat