Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luin tuosta yhdestä ketjusta, että reilu 3v. oli kaatunut luistimilla ja kauhistuin kun me ei olla edes kokeiltu luistimia koskaan.

Meillä on tietääkseni ihan normaali (vähän arka) poika joka oppi kävelemään vasta n.1,5-vuotiaana ja muutenkin on ollut aina varovainen; ei esim. kiipeile ja sekin kuvaa rauhallisuutta, että rattaissakaan ei koskaan ole tarvinnut turvavöitä. Olisi kiinnostava kuulla miten liikunnallisia lapsia teillä sitten on, vai onko tuo meidän poika kovinkin jäljessä ikäisiään?

Kommentit (14)

Tänäänkin on käyty jo kolme kertaa jäällä.Kyllä mun mielestä kuuluu opettaa lapsi luistelemaan. Joskin aloitusikää voi sitten vanhemmat itse miettiä.

3 veenä oli ekaa kertaa luistimet jalassa mutta nekin olivat sellaiset kaksi teräiset systeemit. Ja molemmilla muksuilla on kiekkokypärät aina jäällä ollessa, oli luistimet jalassa tai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime talvena oli pari kertaa suksien päällä ja pari kertaa luistimilla. Kun nää talvet on tämmöisiä niin mitenkäs teet. Kun yleisöluisteluun ei voi mennä kun sinne pitäs hommata myös vanhemmille luistimet (ei saa mennä kengillä niin että vain lapsella olis luistimet) ja ei nappaa ostaa itselle luistimia.

kun ei pysy pystyssä. Vanhempi vietiin ekan kerran luistelemaan vasta vähän vajaa 5-vuotiaana (ei tullut mieleenkään viedän aikaisemmin, kääk), silloin pysyi jo jotenkin pystyssä heti.

(kun mietin lähteekö meidän 3,5v 2krt luistimilla ollut mukaan luistelureissuille)LTO sanoi että heillä on jopa eskareissa sellaisia jotka eivät hiihdä / luistele.

Viime talvena oli luistimet parina päivänä jalassa, tuossa pihassa kokeilivat isonsiskon (joka myöskään ei osaa luistella) kanssa tasapainoilua. Meillä ei ole jäätä tässä lähellä, vähän (liian) työlästä lähteä reuhuamaan pitkään matkaan noita.. Laiska minä, myönnän.

suksien tai luistimien laittamisesta. Kamala raivari, kun ei hän kuulema osaa...kuinkahan käy tänä vuonna. Olkoon oppimatta, en jaksa tapella tuon kanssa joka hiton asiasta. Onneksi isoveli on vähän innokkaampi. Mut ei hänkään vielä 4-vuotiaana osannut, vähän käytiin kokeilemassa vaan tuolloin.

mutta kukaan meidän lapsista ei osaa hiihtää. Meidän vanhin lapsi on jo käynyt koko peruskoulunkin ilman että edes koulusta kysyttiin suksia kertaakaan.

Poika aloitti luistelun 2-vuotiaana ja käveli luistimet jalassa varsin sujuvasti. Nyt 5-vuotiaana luistelee jo todella sujuvasti ja pelaa kiekkoa isompien kanssa. Ei ole luonteeltaan mitenkään " rämäpää" vaan ns varovainen ja kävelemäänkin oppi myöhään ja liikkumisen takia on käyty mm fysioterapiassa aikoinaan. Parivuotiaana sitten muuttui kertaheitolla liikunnalliseksi hepuksi :).Pojan isosisko taas ei pida luistelusta/hiihtämisestä eikä saa niistä mitään nautintoa. Osaa kyllä kohtalaisesti mutta emme ole " pakolla" laahanneet kentälle kun ei tykkää olla siellä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat