Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei,

Onko kukaan törmännyt suomalais tyyppiseen viili-valmisteeseen UK:ssa? Rahkat sun muut on kyllä löydetty, mutta nyt pitäisi löytää viiliä!

Kiitos!

Kommentit (4)

Kiitos vastauksista! Juu näinhän sitä viiliä saa kotikonstein, mutta kun ne valmiiksi maustetut marjaviilit on niin hyviä ( ah ja niin sokerisia...).... ja helppoja. Mukavuuden haluisuus vaivaa, mieluummin ottaisin valmiin viilipurkin jääkaapista, kuin alkaisin sitä itse kypsyttelemään. No mutta täytyy sitten nauttia Suomessa käydessä runsain mitoin mustikka ja metsämansikkaviiliä massuun varastoon! Käsimatkatavarat ja kylmälaukku on jo aina täynnä kaikkea mahdollista Suomi-herkkua!

Kevättä ilmassa!

Viiliä ei Englannista saa (ja ilmeet on sen mukaiset, kun sitä Suomessa tarjoaa ; ) En ole varma, tunnetaanko sitä edes muualla kuin Pohjoismaissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pahimpaan himoosi voisit kokeilla sellaista kuin " set yoghurt" . Ainakin Sainbury' s myy omaa merkkiaan nimella french style set yoghurt, joka on siis viilimaista, ainakin mun mielesta. Ne tosin on maustettuja (eika taysin suomalaiseen viiliin verrattavissa), mut kokeilemisen arvoisia kuitenkin. Ehka jossain myydaan ihan natural set yoghurt, joka voisi olla jo lahempana...

Siellä asuessani en löytänyt, mutta tuoppas viilipurkki Suomesta tullessa ensi kerralla ja laita ruokalusikallinen kuppiin ja täytä se maidolla ja jätä yön yli pöydälle, niin aamulla on viiliä, näin sitten jatkat aina. otat siitä päällykerroksesta sitä kermamaista, niin onnistuu parhaiten. En tiedä miten pakastaminen onnistuu, että sen " juuren" pakastat ja otat aina, kun tarvii käyttöön, mutta ainahan voi kokeilla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat