Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tytolla siis tulossa 8-vuotis synttarit ja jotain pienta olisi keksittava, mutta mita? Taso tuntuu oelvan niin kauhean korkea hanen kavripiirissaan tai siis samalla luokalla olevien synttareilla. Heilla on yhteensa 10 tytto samalla luokalla ja pitaako heidat kaikki kutsua vai voiko heista valita vain muutaman? Tyttoni on kylla kutsuttu kaikkien synttareille aikaisemmin.On ollut uimahallisynttareita, lastensisleikkipaikoissa, keilahallissa, ruukunmaalausta ateljeessa yms yms. Meilla ei ole nyt tuollaiseen varaa.Eras vaihtoehto olisi etta veiisn vain tyton, hanen pikkusiskonsa, seka yhden kaverin sellaiseen "rakenna nallekarhu"-kauppaan ja saisivat nallen lisukkeineen ja makkarinlounas siihen paalle. Mutta sekin tulisi aika kalliiksi.Vai jarkkaanko vain kotona jotain, mutta mita???

Ja mita te olette hommanneet tuon ikaiselle lahjaksi? (Jos saa tuon nallen niin sitten ei erikseen lahjaa.)

Kommentit (8)

edulliseksi tulee ainakin pop-cornit, karkit, jäätelöstä muotoiltu kakku, keksejä paria kolmea laatua, itsetehty kääretorttu tai muffinssit (suolaiset tai makeat).

Kotisynttarit meilla oli viime vuonnakin mutta on aika pieni asunto ja tuntui etta paikat oli hyrskyn myrskyn varmaan viikon viela sen jalkeenkin! Ja hirmuisesti piti olla ohjelmaa etta tytot viihtyivat kun ovat tottuneet kaikenlaiseen kivaan ja erikoiseen... Esim. kahdella noista tytoista on ollut sellaiset "makeover partyt" joissa maksettu jarjestaja tulee kotiin laittamaan kampaukset, kynnet, ja "tatuoinnit" sun muut. Kelpaisikohan heille sitten jos mina itse niita kampauksia vasaisin?Ja ehdinko edes 11 lapselle tekemaan?Ruokatarjoilut olivat ihan jees, jaatelokakku olisi tosi hyva idea. Kyselin tytolta myos ja han sanoi etta ei valittaisi kutsua ehkapa ketaan, vaan haluaisi menna siskonsa kanssa tuonne nallekauppaan ja niin ollen saisi kayttaa enemman rahaa heidan nalleihinsa ja nain niista tulisi vielakin upeammat! Hmm, mutta tiedan etta tyton mieli muuttuu joka toinen paiva joten varaideoita on hyva olla.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

punaista mehua (yhdestä pullosta tulee litratolkulla), popcornia, jäätelökakku tehtynä erimakuisista valion paketeista ja koristeltu vaikka strösselillä ja vohveleilla (edullisia ja lasten mieleen) ja pari pakettia keksejä.kysy lapselta mitä hän toivoo ja kerro että voit ostaa vain yhden lahjan ja siksi kannattaa miettiä tarkkaan toivetta.

ovat vaan vanhempien laiskuutta!

Ei mitään lasten himoamaa.Sinnehän on helppo nakata koko ryhmä, ja rahalla selviää.Meidän mukelot on aina tykänneet eniten kotisynttäreistä missä saa leikkiä:)

Mun ekaluokkalainen on jo tähän mennessä, syyslukukaudesta lähtien, ollut jo viisi kertaa järjestetyissä synttäreillä jossain muualla. Oma tyttö haluaa luokkakaverit kotiin. Me ollaan vaan yhdessä, hyviä ideoita tulikin jo paljon. Me tehdään meidän näköiset synttärit eikä välitetä vaikka jotkut ei viihtyisi.

(aasinhäntä ja vettä kengässä, ehkä onginta tai vastaavia juttuja)

Lahjaksi voi olla vaikka kaulakoru, kirja, värikyniä.. kyllä halvallakin voi saada kivoja pikku asioita.

Turhat kainostelut pois, etä tavalliset ei muka kelpaa kun muilla on sitä ja tätä.

Ihan oikeasti ne tytöt tykkää, jos viitsit leikittää heitä.

Kyllä mun mielestä pienelä budjetilla voi kutsua kaikki, jos kerran muutkin kutsuu koo luokan tytöt.

Lapset haluaa pöydässä syödä nykyään aika paljon vain herkkuja. Ostat sim. pop cornia, ihan jyvinä niin saat paljon halvalla. Karkkeja pitää olla. Noita meni meillä eniten. Kakkua ei nykylapset tunnu syövän. Jätskikakkua voit harkita. Teet vaikka litran jäätelöstä itse muotoilemalla jonkun kivan.

Tai sitten laitat pöytään nonarellejä yms. koristetta ja tytöt saavat koristella itse ihanan jäätelöannoksen parista mausta.Leikeiksi ihan perinteisiä leikkejä. Löytyy netistä paljon. Esim. aasin häntää, vettä kengässä. Voi olla joku tietokilpailu, tai vaikka idolsia. Idolsista vaan ei ujoimmat innostu.

Piirustuspeliä kahden joukkueen kesken myös voi olla.

Älä oikeasti vähättele kotisynttäreitä!

tai vaihtoehtoisesti ns.hemmottelu synttärit.lakkailette varpaidenkynnet tai kiharratte, suoristatte, kreppaatte hiukset ja kaikille hienot kampaukset.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat