Vierailija

kohdenumero 68730158Vaatepakettihan pääasiassa koostuu Elloksen vaatteista.Olisi kiva itse saada omista markettivaatteista tuollaisia hintoja, mutta jos aloitan 1 eurosta, niin hyvä jos pääsee mun kohteet 20 euroon asti. Missä tuon myynnin salaisuus on?

Kommentit (14)

Housuista on yleensä pulaa. Niissä kun pitäisi lapselle löytää jo päälle istuvat, puseroista menee ihan se minkä kaupasta ostaa tietyn kokoisena. Paitsi huomasin kyllä, että sukkarien kärjet oli laitettu kuvassa piiloon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kun laitan tuohon hakukenttään numeron, niin sanoo vaan, ettei löydy. Käynyt ennenkin näin. Ja sitten: Miten voin etsiä tiettyä nimimerkkiä? Siitäkin aina haun kautta ilmoittaa, ettei löydy, vaikka tiedän että ko. myyjällä on avoimia kohteita...? Mä en vaan osaa, joten autattehan?

vaihda osoitekenttään, missä sivun osoite on, se viimeinen numerosarja tuoksi ap:n kirjoittamaksi.Eikös myyjä löydy kun laittaa klikkaa vasemmalta reunalta haun, valitsee siinä yksityiskohtaisen haun ja kirjoittaa täsmällee oikein myyjän tunnuksen myyjä-kohtaan. Kyllä minä ainakin olen löytänyt sillä tavoin myyjiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat