Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja osaako sisustussuunnittelija myös ehdottaa rakenteellisia muutoksia vai tarvitaanko siihen arkkitehtia tms?

Kommentit (7)

Mutta me remontoitiin parivuotta sitten ilman sisustussuunnillelijaa, ja ihan hyvä tuli, itseasiassa en olis voinut parempaa toivoa. Yhdessä miehen kanssa päätettiin kaikki, millä materiaalilla katto rempataan, minkälaiset ja väriset lattiat, seinät, keittiön konee ja kaakelit. Purettiin pari seinää ja rakennettiin yksi. Eikä siinäkään mitään ongelmaa ollut, kunhan katsoo että ei ole kantavaseinä.Kivaa puuhaa!

vähintäänkin sisustusarkkitehti, mielummin rakennus. Meillä sisustussuunnittelija, jolla ihan oikea koulutus, tuntiveloitus 60e tunti ja voin sanoa että tunnissa ei juuri yhtä huonetta enempää kerkeä, jos maalien sävyt ja muut pintamateriaalit katsotaan Huonekalujen sijoittelusta ja valosuunnitelmista puhumattakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

150 neliöön olisi saanut värisuunnitelman ja ehdotuksia materiaaleista (kankaat, tapetit, laatat) 3500 eurolla. Kyseessä ihan oikea sisustussuunnittelija, ei mikään Starkin tai Anttilan tms. värisuunnittelija.

Suunnittelu + valvonta 20-30 h per huone (isommat jutut, ei missään simppeleissä makkareissa, makkari saattaa syntyä alle 10 tunnissa).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat