Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olisiko vinkkejä tai varoituksia? Olemme menossa isommalla porukalla kevättalvella Blue Village Callistoon.Anlii + tyttö 2v.

Kommentit (7)

Kiitos Kamilla vielä vastauksesta! Kyllä mä taidan ottaa mukaan sen seisomalaudan, eipä vie tilaakaan paljoa rataspussista.Täytyy nyt toivoa, että toukokuussa olisi jo tarpeeksi lämmintä. Juuri lämmön takia valittiin Välimeren kohteista Kypros, kun esim. Mallorcalla ja muilla pohjosemmilla kohteilla on tohon aikaan vielä turhan viileää meille. Me varattiin kaksikerroksinen kolmio, joten täytyy toivoa, että torakoilta vältytään. Jos ei, niin sitten yritetään pärjätä niiden kanssa - pääasia, että ilmat suosisivat ja koko porukka pysyisi terveenä!Hassua muuten lähteä tuollaiseen kohteeseen, missä itse olen nuorena riekkunut monena kesänä pitkin baareja. Nyt taitaa jäädä viihdekäynnit vähemmälle ;-D.t. Jogu (34+6)

Meillä on kanssa varattuna toukokuulle reissu samaiseen hotelliin ;-). Matka lähtee meidän perhe (lapset 4,5 v., 2,5 v ja n. 3 kk) sekä siskoni perhe, jossa suurinpiirtein samanikäiset lapset kuin nuo kaksi meidän nuorimmaista. Melkoinen seurakunta siis ja hiukan toki jännittää, vaikka sinänsä olen taaperoiden kanssa ollut reissussa aiemminkin. Kaikkea voi aina sattua - viimeksi oltiin Kreetalla meidän esikoisen kanssa sairaalassa tiputuksessa...Varaukseni jälkeen on selvinnyt, että pari kaveriperhettä on käynyt pienten lasten kanssa samassa hotellissa ja ovat tykänneet hurjasti. Molemmat perheet ovat reissanneet lasten kanssa paljon ja hehkuttivat innoissaan tuota hotellia eli ei olla varmaan huonosti valittu!Lainaus:

Kamillalle

vielä kysymys tuosta rantakadusta. Mitä luulet, onko siellä mitään käyttöä seisomalaudalle? Ajattelin ottaa tuota kakkosta varten sen mukaan, kun tarkoitus olisi myös tehdä kävelylenkkejä keskustaan. Vaunuiksi otetaan sattareiden sijaan yhdistelmät, koska toi kuopus on silloin vielä ihan pieni.t. Jogu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me oltiin myös viime keväänä just samassa hotellissa. Tyttö oli silloin vajaa 2 vuotta. Hotelli oli tosi hyvällä paikalla meren rannalla ja muutenkin oli kivan näköistä. Huone ei vastannut ihan neljän tähden odotuksia, mutta kyllä siinä viikko ihan hyvin meni...

Meillä sattui huono tuuri ilmojen suhteen. Vain muutamana päivänä oli lämmintä, muuten oli sateista ja kylmää. Me oltiin siellä maaliskuussa eli oli odotettavissakin, että siellä saattaa olla viileää. Mutta olis silti saanut olla enemmän lämpimiä vaatteita kuin hellevaatteita.

Siellä oli silloin TOSI rauhallista, kun turistiaika on vasta edessäpäin. On kiva, että on rauhallista, mutta meinas olla jo vähän liian rauhallista. Ehkä sitä on tottunut käymään lomilla aina sesonkiaikaan ja on aina sellaista kuhinaa...

Paikalliset ovat ystävällisiä ja lapsen kanssa saa yleensä erityishuomiota.

Hintatasosta sen verran, että siellä on sama hintataso kuin Suomessa ellei kalliimpikin.

Kannattaa vuokrata auto, jos on hiljaiseen aikaan. Sillä pääsee hyvin kiertämään saarta.

Toista kertaa ei lähdetä tuohon aikaan. Harmitti, kun ei päässyt ollenkaan uimaan mereen eikä uimaaltaille...Onneksi hotellissa on sisäallas, missä käytiin pari kertaa tytön kanssa pulikoimassa.

Toivottavasti et saanut pelkästään negatiivista kuvaa, meillä vaan meni vähän loma pilalle niiden ilmojen takia. Mutta toivottavasti teillä tulee olemaan mukava reissu!!!

Ollaan lähdössä huhti-toukokuun vaihteessa samaiseen paikkaan ja hotelliin. Itse olen myös aikaisemmin käynyt ilman perhettä kyseisessä paikassa ja tykkäsin todella paljon. Oli varma aurinko ja todellä lämmintä. Käytiin myös vesipuistossa, johon aiomme myös nyt suunnata.

Mukana myös kaksivuotias vesipeto, joten uima-allas on varmasti kovassa käytössä:)

Lomakuumetta nostatattaa Möhköli :)

ei niinkään hyvät. Sinänsä hotelli ja alue kiva, mutta hotellin henkilökunta epäystävällistä ja taistelimme pari-kolme vuorokautta torakoiden kanssa ja meni fiilis koko hommaan.Meillä oli huoneisto uima-altaasta parin metrin päässä, jatkuvasti sai olla terassin ovi kiinni jotta meidän silloin 1v7kk ei lähtisi karkuun.Isommalla altaalla oli kiva olla sillä se loiveni hitaasti ja pystyi olemaan pienenkin kanssa siellä.Käytiin yhdella järjestetyllä retkellä ja siinä oli tehty ohjelmanmuutos, mutta asiakkaille siitä ei kerrottu. Ja juuri se yksi kohde joka houkutteli meidätkin retkelle olikin jätetty pois ohjelmasta. Aquarium oli todella ala-arvoisessa kunnossa että ihmettelen vaan kovasti miten kehtaavat viedä sinne turisteja ihailemaan superlikaisia paikkoja ja nyhtää vielä hirveät hinnat.No joo, tää ei ehkä antanut kivaa kuvaa teille jotka olette sinne lähdössä mutta tämä oli meidän kokemus (6/07) enkä toistamiseen menisi. Mutta tosiaan hotelli ja alue ihan kivat ja meillä oli hyvät ilmat.

ja vielä samassa hotellissa. Aivan ihana hotelli! Meillä tyttö oli 1v2kk. Leikkipaikka kiva ja osin katettu, joten uskaltaa olla auringon paahtaessakin. Uima-altaalla ja rannalla oltiin paljon. Rannalta käveltiin melkein päivittäin keskustaan rantakatua pitkin ja tultiin sitten keskustasta tietä myöten pois, saa siis kierrettyä lenkin. Rantakatu muhkurainen ei ihan hepuleilla rattailla pysty menemään!! Parilla retkellä käytiin ja auto meillä oli käytössä parina päivänä. Hotellissa iltaohjelma äänet kuuluu joihinkin hotellihuoneisiin hyvin, mikä saattaa häiritä. Meillä oli oikein onnistunut reissu, voin vain suositella.

Mukavaa matkaa!

no, varmaksi en nyt uskalla sanoa, mutta uskoisin et onnistuu, voihan sitä sit nousta välistä laudalta pois jos tarvitsee. Muistelen et olis matkalla pieni hiekkapätkä, mut en nyt voi todellakaan varmaksi sanoa. Muuallahan laudalla kyllä pärjää ja yhdistelmien perässä lautakin tulee tukevammin kun tavan rattaiden.

Me oltiin toukokuussa ja oli tosi lämmin, reilusti yli 30, meille hieman liikaa. Torakoita en hotellissa nähnyt kertaakaan! Meillä ei tosin ollut ns. maaparveketta vaan olimme toisessa kerroksessa.

Mekin käytiin akvaarioretkellä. Ei tosiaan kovin kummunen ollut, mut kun pienen kans on liikkeellä, niin ei nyt tarvise ihmeitä ollakkaan kun on jo ihmettä :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat