Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (21)

haluta kaksoset vain " kaksosuuden" tai kätevyyden takia, koska kaksosraskaus on aina riski sekä äidille että sikiöille. Useimmiten kaksoset syntyy ennen aikojaan, ja myös raskauden aikana voi tulla erinäisiä komplikaatioita. Raskaus on myös äidille erityisen raskas, ja voi joutua käyttämään jopa kainalosauvoja kävelyapuna, koska jättikokoinen kohtu on liian painava kantaa.t.kaksosten äitiVierailija:

Lainaus:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oon kuullu, että jos antaa tuupata kahen eri miehen samana iltana ni saa kaksoset, ei kylläkään identtiset. Sit jos tahtoo identtiset ni antaa tuupata saman miehen kaks kertaa samana iltana, ni voi onnata.

ruinaamassa clomeja gyneltä ja otat vähän extraa...Itsellä clomeilla yksi onnistunut kaksosraskaus, josta jo kouluikäiset tuplat sekä toinen raskaus, jossa toinen alkioista meni kesken alkuvaiheessa.

haluta kaksoset vain " kaksosuuden" tai kätevyyden takia, koska kaksosraskaus on aina riski sekä äidille että sikiöille. Useimmiten kaksoset syntyy ennen aikojaan, ja myös raskauden aikana voi tulla erinäisiä komplikaatioita. Raskaus on myös äidille erityisen raskas, ja voi joutua käyttämään jopa kainalosauvoja kävelyapuna, koska jättikokoinen kohtu on liian painava kantaa.t.kaksosten äiti

semmoista kaksos-hormoonia. Sitä vaan 2tbl 2kertaa päivässä niin saa kaksoset.

Niille jotka haluaa yhden lapsen on yksös-hormoonia ja kolmea kaipaaville kolmos-hormoonia.Käy kysymässä sun lähiapteekista!! Neuvovat siellä varmasi mielellään!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat