Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli parikymppinen yh-isä (lapsi 11 kk), ikää ei varmasti ollut kuin juuri se 20 kuvan perusteella. Hänellä 17-vuotias tyttöystävä jolla 3 vk vanha vauva, tuo yh-isä ei siis ilmeisesti tuon vauvan isä koska jutussa mainittiin vain tytön vauvan tms.Aika järkyttävää...

Sivut

Kommentit (34)

eikä siinä ollut mitään järkyttävää, että 20-vuotias olikin mies eikä poika ja oli ottanut yh-isän hommat ja vielä rakastunut tyttöön, joka oli raskaana toiselle, joka jättänyt tytön. Minusta oli uskomattoman hienoa, tuollaisia vastuuntuntoisia miehiä tässä maailmassa saisi olla paljon enemmän.Sanoi itse että oman ikäisten meno tuntuu hirmu lapselliselta.

Nuoret on löytäneet toisensa ja viettävät lapsiperhearkea kumpaakaan ei kiinosta bailaaminen, Hyvä ja kannustava artikkeli, ettei kaikkien teinivanhempien muksut ole lastensuojelukamaa automaattisesti.Onnea ja tsemmpiä heille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuori isä joutui taistelemaan poikansa äidin kanssa siitä, kumpi saa pitää pojan. Isä sai.17-vuotias 3-viikoisen äiti taas ei ole missään tekemisissä lapsensa isän kanssa.Sääliksi käy lapsia, joiden vanhemmat ovat heidät tehneet lähes 4-kymppisinä ja ura on kaikki kaikessa!Sitten nämä akateemiset vanhemmat korostavat itseään, luullen olevansa parempia ihmisiä, kuin vähemmän koulutetut *huaaaaahhh*

Osa pitää hienona, että nuori mies huolehtii pojastaan ja tyttöystävästävästä lapsineen. Sitten kommentoidaan, että 17-vuotias tyttö leikkii äitipuolta. Usein kauhistellaan nuorten abortteja ja sitten kun joku rohkea päättääkin pitää lapsen, hänet laitetaan suurennuslasin alle ja epäillää jokaista liikettä.

Hyvä että pienellä pojalla kuitenkin on isä, joka huolehtii.Alkavatkohan tyttöystävän (17 v. ) kanssa leikkimään kotia? Ilkeästi sanottu mutta tätähän se Itiksen ja muidenkin huonompien alueiden toiminta on.Kunnioitan tätä nuorta isää, toivottavasti jaksaa pitää huolta pojastaan loppuun asti!

Siis hienoa, että poika ottanut lapsen vastuulleen, vaikka asuukin äitinsä (hoitoapu) kanssa. Ihmetyttää tämä hänen lapsensa äiti, joka erossa jättää puoli vuotiaan tuollaiselle klopille. Ei voi olla täyspäinen tyttö ja siitä johdannaisena tulee vähän mieleeni, että lieneekö pojallakin ollut jotain ongelmaa, kun on mokoman kanssa lapsia tehnyt.

Siksi kannattaakin tehdä siten kuten itse katsoo parhaaksi itselleen ja läheisilleen. Ihan sama, mitä jotkut muut ajattelevat, jos omat toimet eivät vahingoita muita.Oli aina ajatellut, ettei halua lainkaan lapsia. Sitten iskikin vauvakuume tähän itsekkääseen naikkoseen ja huijasi yhdenyön hoidon isäksi. Vastuullista toimintaa tältä vanhalta akalta!

Mä mietin samaa asiaa ett tämä 20v yh-isä ei varmaan ole tämän tyttökaverin vauvan isä, ajattelin ett hyvä kun huolehtivat toisistaan tuossa iässä. Hienoa ett mies 20v kantaa vastuu lapsestaan...

ja huolehtii varmaan tyttöystävän lapsesta myös. Hatunnosto miehelle!! On monia vanhempiakin miehiä jotka eivät huolehdi lapsista vaikka asuvat heidän kanssaan saman katon alla.

Eikö ole hyvä, että kaksi nuorta vanhempaa saavat tukea toisiltaan ja ovat ilmeisesti vastuuntuntoisia vanhempia? Vastuuntunto, turvallisuus ja luotettavuus ei ole pelkästään iästä kiinni.

En tajua miksi pitää tehdä lapsia epävarmoihin olosuhteisiin. Missä on tämän pikkupojan äiti tällä hetkellä.Äitipuolena sitten 17-vuotias yksinhuoltaja. HUUUUOAH!!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat