Vierailija

Olemme menossa viking linen risteilylle (pe-la) jossa ikäraja 21v. Meitä on neljä joista 3 on 22-24v ja yksi 19v. Minkähänlaisen luvan tuo 19v tarvii päästäkseen laivalle? Riittääkö se että meitä on kolme ikärajat ohittanutta mukana vai?

Kommentit (12)

Ja niitä ikärajoja on nykyään melkein mahdoton kiertää. Että sen valvojan on oikeesti oltava mukana sit kans. Tai ainakin mukana hakemassa liput.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voittehan toki aina mennä satamaan ja neuvotella ensin vahtimestarin ja jos häneltä ei lupaa helly, niin terminaalipäällikön kanssa. Ilman esimiehen lupaa, ei tsekkari voi teitä päästää lippuluukulta. Riippuu tosin ihan tsekkarista, että kattooko ees papereita.

Ja ei kannata ihan räkäkännissä siihen luukulle tulla, nimittäin multa ainakin lähtee palveluhalut just silloin:)

jos mukana on " alaikäinen" pitäis mukana olla valvoja jolla ikää vähintään 30v. Näin sanoivat myös kun asiaa viikkarilta joskus tarkistin samanlaisessa tilanteessa. Sanoivat et onhan mahis et pääsee sisälle laivaan, mut voivat myös olla päästämättä laivaan.

ainakin meidän kaverit pääsivät laivaan niin (silloin ikäraja oli 23). Mies oli 24 ja morsian 22 (tai 21), olivat silloin avoliitossa ja kihloissa, nykyään naimisissa. Mutta soittivat etukäteen Viikkarille ja tarkistivat, sieltä sanottiin että käy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat