Vierailija

Sivut

Kommentit (32)

Miten voisin yrittää onnistua imetyksen kanssa paremmin kuin esikoisen kanssa, oli myös perätilavauva eikä imetys onnistunut alkuunkaan. Voiko vauva imeä rintaa jo heräämössä tai jopa leikkaussalissa? Miksei vauvaa saa syliin leikkaussalissa edes hetkeksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häpyliitosvaivaan ei ole hoitoa ja lääkettä ja tuskin 37 viikkoista vielä aletaan käynnistää. Voit kuitenkin pyytää neuvolasta lähetteen, jos pääsisit osastolle lepäämään hetkeksi.

klö

On vielä ennenaikainen, hengitys useimmiten sujuu jo hyvin, mutta ei aina, voi tarvita tukea. Syömisessä tarvitsee apua ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä kellastuu.

klö

Miten se eroaa suunnitellusta sektiosta johon mies pääsee mukaan? Kun tehdäänhän se päivystyssektiokin suunnitellusti, itselleni ilmoitettiin 2 päivää aikaisemmin että leikataan, mutta mies jätettiin tylysti oven ulkopuolelle, vedottiin päivystyssektioon...?

Jos kävelee vaikka ihan pieniäkin matkoja niin alavatsa on turkasen kipeä pitkän aikaa :( Öisinkin kääntyminen sattuu tuohon arven tietämille aika paljon. Nyt viikkoja kasassa 35+1. Kuuluuko kivut asiaan, onko ihan normaalia, ettei ole syytä huoleen? Kiitos vastauksesta!

mulla on häpyluu ja alapää NIIN kipeä että en pääse välillä itse ylös sängyltä/sohvalta. Viikkoja on 37 ja kipeitä supistuksia oli 4-yötä tuossa viikko takaperin. Nyt kuitenkin kaikki supistukset ovat loppuneet. vauva on ollut kiinnittyneenä viikosta 30 ja roikkuu tosi alhaalla. Mietin vain, että pitäisiköhän tämä käynnistää kun en pysty esikoista edes pukemaan kivuiltani? Eikä näytä itsekseen syntyvän :(kiitos

Vaikea ulkopuolisen sanoa, mitkähän ovat sairaalan ohjeet? Voisitko käydä lähimmässä näyttäytymässä ja jatkaa sitten yliopistolliseen jos hyvin ehtii. Tai suoraan ambulanssilla yliopistolliseen.

klö

Onkohan kyseessä varmasti sectioarpi, sillä oireesi kuulostavat selvästi häpyliitoksen löystymiseltä. Voisit mielestäni käydä ensi viikolla lääkärissä varmistamassa asian.

klö

Vierailija:

Lainaus:
ravinnon, liikunnan tai muun sellaisen suhteen? saako samaan aikaan laihduttaa, juoda alkoholia,...? Entä kuinka vaarallista on, jos on tietämättään raskaana, ja syö e-pillereitä raskauden kahden ensimmäisen kuukauden ajan? Mikä riski tähän siis liittyy, koska ei ilmeisesti missään nimessä ole suositeltavaa? Kiitos! :)
Mahdollisimman terveellistä elämää kannattaa viettää jo vauvan yritysvaiheessa, laihduttamisesta ei ole haittaa kunhan syö monipuolisesti.

Moni tietämättään syö pillereitä ja käyttää lääkkeitä tai alkoholia raskauden alussa ennen kuin tietää olevansa raskaana, mutta ei siitä useimmiten mitään seuraa kun lopettaa sitten siihen.

Jos jotai haittavaikutusta ilmenee, sikiön kesitys pysähtyy ja tulee keskenmeno.

klö

Tiedän tuskan..

En muista kenellekään tulleen juuri synnytyksessä sappikohtausta, mutta jos tulisi, sitä voidaan lääkitä ja hoitaa synnytyksen aikanakin.

klö

lähisairaala johon 10min matka vai yliopistollinen jonne menee noin tunti?käsitin että rv 36 ottavat vasta tänne meille. Mutta jos tulee lapsi nopeasti?

Ihan samalla tavalla toimitaan kuin jo kokemassasi synnytyksessä. Jos on asia, josta haluat ilmoitettavan, se tehdään tai voit sen tehdä itsekin. Keskustelemalla asiat selviävät.

klö

Olinkohan 26 tai jotain, valittelin vatsakipuja tuon arven kohdalla. Mulla kivut lisääntyivät ihan selvästi kun vauva kääntyi vajaa pari viikkoa sitten pää alaspäin. Nyt särkee ja vihloo kummaltakin puolelta alavatsaa, arpea. Ei nyt jatkuvasti mutta aika vaikeeta on ollut liikkuminen viimeset päivät. Kipuja on kyllä tuolla häpyliitoksessakin. Mulle on sanottu joskus aikasemmin että olisi paljon kiinnikkeitä sektion jäljiltä, jospa ne siellä venyy? Miten sinulla tuo arven kohta oireilee. Miltä tuntuu yms? Mulla on reilun viikon päästä synnytystapa-arvio. Uskallanko odottaa siihen asti? Supisteluja on päivittäin ja useita mutta ei mitään pahoja. Kiitos jos vastaisit tai sitten joku muu asiasta tietävä :)


ravinnon, liikunnan tai muun sellaisen suhteen? saako samaan aikaan laihduttaa, juoda alkoholia,...? Entä kuinka vaarallista on, jos on tietämättään raskaana, ja syö e-pillereitä raskauden kahden ensimmäisen kuukauden ajan? Mikä riski tähän siis liittyy, koska ei ilmeisesti missään nimessä ole suositeltavaa? Kiitos! :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat