Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän tyttö meni semmoisella vauhdilla tänään että oikein säihkähdin.

Sivut

Kommentit (31)

Huomenna ois tarkoitus teroittaa luistimet ja mennä kokeileen. Samalla vajaa 3v tyttö lähtee myös kokeileen luistelua. Saapa nähdä mitä tulee.. tykkäävätkö. :)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ryhmässä edetään keskitason mukaan. Taitavammille yritetään antaa lisähaasteita, heikoimmille tukiopetusta tai sitten vaan rämpivät perässä

Eikös liikunta ole oppiaine koulussa? Se, mitä liikuntatunneilleilla tehdään, kuuluu myös opettaa.

Kenen aika riittää kaiken opettamiseen?

Meidän muksu käy jumpassa, osaa uida hyvin, osaa hiihtää, motorisesti on taitava, mutta ei käydä luistelemassa, koska ei siitä kumpikaan tykätä.

t. se, jonka 6-v ei osaa

Kokeili eka kerran joskus, 4-vuotiaana. Sinä talvena ei toista kertaa suostunut kokeilemaan :(

Sen jälkeen on varmaan kerran kaks talvessa kokeillut, eikä se kyllä suju. On sitä tyyppiä joka luovuttaa heti kun ei osaa.

Isänsä kanssa sujuisi harjoittelu varmaan paremmin kuin minun, jospa mies ehtisi joskus tuonne jäälle (siis jos sellainen tänne etelään jostain saataisiin)

Siis ei olla vielä edes ostettu luistimia. Tyttö täytti just neljä.

Vasta ensi syksynä ajattelin ostaa luistimet ja sitten opetellaan.Itse en ole innostunut luistelusta eikä tyttökään vielä ole luistimia pyydellyt niin en ole mitään kiirettä ajatellut pitää. Mielummin harjoitellaan hiihtoa, joka meillä koko perheen laji.

koulussa heikoimman tai vahvimman mukaan? Ainakin minun aikanani kukin luisteli tyylillään. Ei kenenkään tarvinnut kaatua myötätunnosta jos se heikoin lenkki siellä kaaduskeli. Minkälaisia liikuntatunteja teille on pidetty?Hiukan eri juttu on joku lukemaan oppiminen, jota tarvitsee edetäkseen eteenpäin.

Oletteko koskaan kuullut yleisöluisteluvuoroista jäähallilla, tai tekojääradoista?Tuskin opettajalla todellakaan on resursseja opettaa jotain luistelemaan, kyllä 7-vuotiaan pitäisi osata luistella. Voi järkyttävä mihin tää maailma on menossa. Ei ihme että lapset on 10-vuotiaina kauheita läskipalloja.

Monesti on kysynyt, että milloin pääsisi, kun viime lopputalvella saatiin yhet luistimet, mutta ei ole ollut kelejä...

Luulen kyllä että se hermostuisi alkuunsa, kun se ei olekaan niin helppoa. Samoin kävi hiihtämisen kanssa ekoilla kerroilla.

viimetalvena käytiin ekan kerran ja heti hoksas mitä niillä tehdään. Toisella kerralla " pyörähteli" jäällä, prinsessa kun on;) Melkosta vauhtia mentiin kentän päästä päähän, jäi jotkut isommatkin siinä vauhdissa.

Pikkusisko 2.v sai luistimet pukilta, ei olla vielä päästy kokeilemaan. Tuskin pysyy ilman apua pystyssä, vaan pitää jääräpäällä olla luistimet kans ku siskollakin on. Viimetalvena jo itki ja karju rattaissa kun sisko luisteli;) Saapa sitten vaikka kelkassa istua luistimet jalassa jos ei muuta. Mutta mitä sisko edellä sitä pikkusisko taatusti perässä.

tarkoititko ap, että omasi osaa ja kyselit, onko mahdollisesti sellaisia, jotka eivät osaisi?!omani ei todellakaan osaa. täällä eteläkärjessä oli viime talvena sellaiset säät, että luistelemaan päästiin tasan kaksi kertaa. saa nähdä, miten käy tänä talvena. vielä ei ole toivoakaan jäästä, edes tilapäisestä.

Harjoiteltu on jo monta talvea, tämä taitaa olla 4. talvi. Ei vaan luonnistu. Jaksaa kyllä yrittää kerta toisensa jälkeen. Luistimet on sopivat ja terät kunnossa. En tiedä missä mättää. Hiihtää osaa kyllä. Pyöräilläkään ei osaa, vaikka sitäkin on treenattu kesätolkulla. :( Harmi tytön puolesta, kun kuitenkin kovasti yrittää.Isommat sisarukset osasivat luistella ja pyöräillä alle 3-vuotiaina, että ei pitäisi äidin opetuksessakaan olla vika.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat