Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Arvostan suuresti hänen saavutustaan. On hienoa olla suomalainen!

Kommentit (23)

Kyllä siinä työtä saa tehdä, että maailman huipulle pääsee. Ja kiihdytysajossa on niin mielettömät voimat auton lähtiessä liikkeelle, että heikkokuntoinen ei sitä kestä ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei yhtään ihme, että palkintopallilla pureskeli huultaan. On se kyllä todella kova kaveri, noissa olosuhteissa pystyi loistaviin suorituksiin.

Ylimääräinen kiitos Maikkarille videoiden upeasta musiikista, Sibeliuksen musiikki on niin mahtava tausta mahtavalle urheilijalle!

ei ole kyllä mikään oikee urheilija tollanen, ehei siinä kuntoo edes tarvita.Naurattaa vaan kun tulee mieleen kun isäni hiihti kilpaa noin hupimielessä ja pisti aina tupakaksi maalissa ja kylläpä sitä katottiin pitkään. Ei hän ikin kyllä pärjännytkään, ei siltin kunhan oli mukana kun pyydettiin.

mä en usko, että ahonen seuraa nykästä tai myllylää. sillä on kuitenkin muutakin elämää (kiihdytysajo ym.), ja muutenkin. vaikuttaa fiksulta. mitä taas nykänen ei ikinä ollut, ja kun myllyläkin sekaantui dopingiin, niin...

Firma tuo maahan mm. moottoripyöräkypäriä, ajolaseja, ajoasuja, ajokenkiä, ajohansikkaita sekä aurinkolaseja.

Ahonen on selvästi jo suunnitellut elämää urheilu-uran jälkeenkin.

Minusta on jotain aivan mahtavaa, kun suomalainen urheilija pärjää ja voittaa kovassa kilpailussa. Ahonen on lisäksi tosi sympaattinen ja monilahjakas kaveri. Maailman huippua kiihdytysajossa (mm. Pohjoismaiden mestari) ja taiteellisesti lahjakas, suunnittelee mm. mäkihyppääjien ja moottoriurheilijoiden kypäriä.

Iltasanomat:Ahosen voitto kerrottiin Sibelius-talossa kesken konsertinJanne Ahosen menestys Keski-Euroopan mäkiviikolla katkaisi sunnuntai-iltana hetkeksi Lahden Sibeliustalossa pidetyn Wienin Schönbrunnin linnanorkesterin uudenvuodenkonsertin.

Kapellimestari Mika Eichenholz ehti johtaa vain tauon jälkeisen alkusoiton, kun hän ilmoitti lahtelaisyleisölle, että wieniläisorkesteri on nyt vähän surullinen.

Kapellimestari kuitenkin jatkoi, että on samalla iloinen paikalla olevan lahtelaisyleisön vuoksi, koska Janne Ahonen on voittanut mäkiviikon. Urheilu-uutisen jälkeen ohjelma jatkui Josef Straussin wieniläismusiikilla.

Paras itävaltalainen oli mäkiviikon kokonaispisteissä toiseksi sijoittunut Thomas Morgenstern.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat