Vierailija

Matikka ja kielet 9 ja 10.

Lukuaineissa osa 8 ja 9.

Kommentit (9)

... että koet aiheelliseksi puuttua koulunkäyntiin jo noin pienenä?

Voin todeta, että omat vanhempani eivät puuttuneet koulunkäyntiin lainkaan... joskus ohimennen kysyivät, että ovatko läksyt tehty, kun lähdin kavereiden kanssa. Vastaukseksi riitti kyllä... useimmiten oli tehty, ei aina...

Ala-asteella ka oli lähempänä kasia... lopulta päästötodistuksen keskiarvo reippaasti yli ysin... hyvin olen pärjännyt, kun kukaan ei ole kytännyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että tietenkin on lapsesta kiinni, tarvitseeko ehkä hieman " kannustusta" , mutta... kyseessä kuitenkin aika pienet koululaiset vielä... jos tunnollisesti tekevät läksynsä kuitenkin, niin kaikkihan on paremmin kuin hyvin.

Minun kohdallani se on ollut paras ratkaisu. Olen oppinut ottamaan vastuun omista tehtävistäni. Pääsin myös yliopistoon opiskelemaan, kun itse päätin, että luen kunnolla pääsykokeisiin. Jos lapsi ei kaipaa apua, en menisi sotkeentumaan.

Kun olin koulussa, joidenkin vanhemmat tarkkailivat läksyjä ja kokeita. Eipä se ainakaan heitä auttanut menestymään opinnoissa/työelämässä.Omat vanhempani joskus kuulustelivat kokeeseen, se oli ihan riittävästi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat