Seuraa 

Olemme menossa 1/2 -vuotiaan vauvamme kanssa kylpylään. Miten pitäisi toimia; tämän ikäinen vauvahan pissaa ja kakkaa milloin sattuu... Onko olemassa vartavasten " uimiseen" soveltuvia vaippoja?Miten muut olette toimineet?

Kommentit (12)

Me olimme kylpylässä poikiemme kanssa nuorimmaisen ollessa n. 4 - 5 kk ja hänellä oli Liberon uimavaipat niitä olisi myyty myös kylpylässä mutta meillä oli omat mukana. kertakäyttöiset ja toimivat mielestäni hyvin. Ekan kanssa kävimme vauvauinnissa ja vaikka eivät salli uimavaippoja me käytimme uimahousujen alla. Mielestäni on naurettavaa jos koko halli joudutaan sulkemaan kakkavahingon vuoksi kun se on estettävissäkin eikä meistä uimavaipassa olllut haittaa touhutessa päinvastoin. No takaisin kylpylään kylpylässä siis pikkuisella kertakäyttöinen uimavaippa ja istui pyyhkeen ja aamutakin alla auton turvakaukalossa jossa oli helppo kantaa ja pitää sen aikaa kun itse kävi suihkussa tai pyrähteli altaassa. vAuva istui siinä reunalla. Vesi kylpylässä on liian kylmää lukuunottamatta kuumavesiallasta ja sinne me otimme pojan mukaan ja voi että nautti. Ei pelännyt vaikk altaissahan yleensä on mahdollisuus kupliin ja tietysti kaikki halauvat kuplia harvoin sitä yksin siellä pystyy olemaan. Kun oli pari kertaa päässyt veteen ja laitettiin pyyhkeiden alle yleensä aina nukahti makeasti ja kannettiin sitten huoneeseen. Mutta postitiivinen ja virkistävä kokemus meille kaikille. Suosittelen;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..että on myös olemassa sellaisia uimahousuja vauvoille (onkohan sama asia kuin kestouimavaippa?), jotka on sillä tavalla suunniteltu, että kakka ei livahda lahkeesta ulos, lastentarvikeliikkeistä löytyy.

me oltiin 4kk ikäisen poikamme kanssa kylpylässä. oltiin jo ehditty käydä vauvauinnissa muutama kerta ennen kylpyläreissua.

Kakka tulee äärimmäisen harvoin, sitä ei kannata murehtia.

Uikkarit vaan jalkaan, pienet pisut ei haittaa, on niissä vesissä sen verran klooria!

On kai niitä uimavaippojakin myynnissä, mutta me ei olla koskaan käytetty ( meidän vesipeto jo 2v ja nauttii edelleen uimisesta).

Kylpylöissä vesi on +32 asteista, joten lämpöistä on.

Meillä oli vauvalle pyyhe ja sitteri/kaukalo altaan reunalla, että välillä vauva sinne ja toinen vanhemmista jäi vahtimaan ja toinen pääsi uimaan.

Nyt toinen vauvamme on 1kk ja aloitetaan kyl heti vauvauinti, kun vaan mahdollista ja kylpylössä käymme edelleen !Ei muutaku hyvää reissua !-Marica77 ja pojat 2v ja 1kk

Oi tämä aihe kiinnostaa minuakin, vauvauintiin ei oikein ollut mahdollisuuksia. Miten vauvat, joilla ei ole kokemusta vauvauinnista, pärjäävät kylpylässä? Voiko sukelluttaa jos vauva ei sitä ole treenannut? Meidän tyttö on nyt 6kk joten tuo sukeltajarefleksikin on varmaan jo kadonnut..Eikö altaassa tule kylmä?Kakkavahinkoja kuulemma tapahtuu äärimmäisen harvoin, vauvauintivetäjä sanoi infotilaisuudessa että hänen 13-vuotisen uran aikana 2 kertaa! Tapahtuu kuulemma vain jos vauva on kipeä tai tulossa kipeeksi. Eli siitä en kantaisi huolta:)

Tuhannet kiitokset kannustavista kommenteistanne ja asiallisista neuvoista! Nyt lähdemme todella luottavaisin mielin kylpyläreissullemme... ja todennäköisesti ilman vaippaa...Hyödyllinen vinkki on ottaa kaukalo/sitteri tai matkarattaat mukaan altaalle; eipä olisi tullut itsellä mieleen, mutta helpottaa varmaan paljon.Kiitokset kaikille!se refleksi tosiaan alkaa häviämään puolen vuoden iässä. Et en suosittelisi ihan yhtäkkiä päätä veden alle laittamaan.

Kaataa vaikka sangolla vettä päähän, selkää ja niskaa myöten ensin, ettei sekään tule suoraan päähän yhtäkkiä. Siinä näkee miten lapsi reagoi.

uintiin kylläkin.

Meillä meinaan vauvauinnissa taasen on pakollista käyttää uimavaippaa. Tämä sääntö tuli nyt viime syksynä käyttöön ja nimenomaan juuri noiden kakkavahinkojen vuoksi. =OOikein nautinnollista kylpyläreissua koko perheelle! =)

ja uimahallissa on käyty n. 7kk alkaen (ei vauvauinti vaan ihan keskenämme). Pissoja varmaan on veteen tullut lukuisia, mutta virtsan bakteeripitoisuus on itseasiassa alhainen ja pissiihän sinne veteen isommatkin joten sen puoleen siitä vaan :-) Uimavaippojakin on (en ole kokeillut, mutta nähnyt marketin hyllyssä), mutta eivät nekään varmaan pissoja pidä. Kakkoja ei meidän neiti ole uimassa koskaan tehnyt ja olkaimellisessa uimapuvussa ne kikkarat jäisivät kyllä puvun sisään. Jos vauva kakkaa vielä kovin löysää tavaraa niin uimavaippa voi olla pitävämpi ratkaisu.Nauttikaa pulikoinnista!

asandst:

Lainaus:


Ekan kanssa kävimme vauvauinnissa ja vaikka eivät salli uimavaippoja me käytimme uimahousujen alla.
Hei, pakko kysyä, että siis siellä vauvauinnissako käytitte uimavaippaa?? Se kun on kielletty nimittäin sen vuoksi, että siitä irtoaa uimaveteen kaikenlaisia hiukkasia, jotka ovat kasvualusta bakteereille! Vaikka liukenevat määrät ovatkin todella pieniä, niin silti ne uimavaipat on kielletty, koska vauvauinnissa halutaan pitää vesi mahdollisimman puhtaana - myös viimeisen ryhmän uimareille.käytiin kylpylässä kun tyttö oli 8kk, ihan ilman vaippoja :) Mitään suurempaa vahinkoa ei altaaseen tullut (ja ihan kun olisi jossain ollut, ettei vauvat monesti veteen kakkaisikaan tuon vedenpaineen vuoksi, voin toki keksiä omiakin...) liekkö pienempääkin. Vauvan pulikointiaikahan on kuitenkin rajallinen.Mutta ainakin kertakäyttöisiä uimavaippoja löytyy ja olenpa törmännyt kesto-uimavaippoihinkin :) Mutta kuten tuossa aiemmin olikin, niin lahkeellisesta vaipasta ei kikkareita tule ulos ja pikku pissat ei maailmaa kaada :D

asandst:

Lainaus:

Mielestäni on naurettavaa jos koko halli joudutaan sulkemaan kakkavahingon vuoksi kun se on estettävissäkin eikä meistä uimavaipassa olllut haittaa touhutessa päinvastoin.
Valitettavasti se kakkavahinko ei nimenomaan ole estettävissä, mutta kuten on mainittu niitä pienillä lapsilla tapahtuu todella harvoin. Mikään uimavaippa ei ole vedenpitävä, joten hygienian kannalta ei liene mahdottoman suurta eroa lilluuko se kakka altaassa vai vaipassa. Tavallisessa lahkeellisessa uikkarissa vahingon huomaa helpommin.Nautinnollisia uimahetkiä!KL.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat