Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minkä takia aikuiset ihmiset liittyy johonkin painonvartijoihin? Eikö ole ittellä sen vertaa järkee että omia tapoja muuttamalla saa sen painon alas? Kauheeta tuhlausta! Kyllähän nyt jokainen ihminen sen tietää jos iltaisin suklaata ja sipsiä vetää kurkusta alas niin kyllä se hyvänen aika näkyy!?

Kertokaapa miksi?

- laiha -

Kommentit (6)

Jos ihmiset oikeasti onnistuisivat ja pysyisivät ihannepainossaan, heiltä loppuisi asiakkaat ja firma kaatuisi. Suurin osa asiakkaista taitaa olla näitä jojoilijoita.

toki jokainen tietää, että sokeria on vältettävä, liikuntaa lisättävä jne, mutta pv:n ohjeilla laihduttaminen oli ihanan helppoa sen selkeyden vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikään systeemi ei ole täydellinen, Painonvartijat on yksi kelvollisista. Painonvartijoissa on lisäksi se hyvä puoli, että vetäjät ovat itse entisiä ylipainoisia, joten he tietävät mistä puhuvat.Jos laihduttaminen olisi helppoa, ei maailmassa olisi ylipainoisia.

Ja ei ulkopuolisen eteen viitsi mennä punnistukseen, jos ei paino putoa. Ja ihan mukava harrastus samanhenkisten ihmisten seurassa - ja mikäpä harrastus ei maksaisi ;-)Painonsa kanssa kamppailevaa ei ymmärrä kuin toinen vastaavassa tilassa oleva.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat