Vierailija

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo 1-2 kertaa kuukaudessa toivottavasti vain kirjoitusvirhe? Iholla on " normaalifloora" joka suojaa ihoa, mutta jos sitä ei pestä tarpeeksi usein, alkaa siinä kasvaa melkoiset määrät pöpöjä. Ja siihen ei montaa päivää tarvita. Tokikin jatkuva peseminen on pahasta, sillä silloin normaalifloora peseytyy kokonaan pois. Sen kyllä yleensä huomaa, jos iho on liian kuiva.

Miksi jotkut vaan kerran viikossa? Mielestäni se on hurjan vähän. Ehän lapset samalla tavalla esim. hikoa kuin aikuiset, mutta kyllä viikossa jo likaantuu vaikka millä lailla. Olenkin ihmetellyt kun jotkut lapset on niin " tunkkaisia" ja haisee " pepulle" ja esim. päästä likaiselle.... Jossain (oisko ollut apteekin lehti) oli sitä paitsi just juttu ettei pesu sinänsä vahingoita ihoa; liian vähäinen pesu toisin kuin yleensä luullaan mm. atoopikoilla vain lisää oireita. Ei toki käytetä vahvoja pesuaineita eikä kuuraamalla kuurata, mutta kyllä viikon pesemättä oleella lapsella on jo varmasti kurja olokin. Ulkopuolista likaakin mukaanlukematta jo ihosta irtoaa kuollutta solukkoa, erittyy talia ym.

On kamalaa kuulla, että joitain lapsia täällä pestään ja kuurataan monta kertaa viikossa. Ei ihme, että allergiat ja atopia Suomessa aina vain lisääntyvät!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat