Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (13)

3v neuvolassa meillä ei ainakaan edellytetty piirtämään mitään. täti kyseli jotain jostain kuvasta, eläimiä ja värejä ja esineiden suhteita siis kumpi on pienempi tai suurempi ym. meidän tyttö ei sanonut sanaakaan eikä edes nyökännyt tai liikuttanut sormeaan ujo kun on..

9

Kummallisista sottukuvista hän siirtyi suoraan piiiitkäkaulaisiin kirahvi-ihmisiin. Poika on aina ollut sitä mieltä, että asiat pitää osata heti oikein. Mitään ei ole voinut opetella. Tämä päti niin pyörällä ajamiseen kuin piirtämiseen, hän aloitti vasta sitten kun tunsi olevansa valmis. Nyt poika on 7-vuotias reipas ja tuottoisa taiteilija, jonka piirroksia alkaa olla kaikki nurkat täynnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika piirsi niitä jo alle 3-vuotiaana mutta harvempi tuttavaperheen lapsi on noin aikaisin aloittanut. Useimmat jossain lähempänä 4:ää kai.

meillä näppärä käsistään oleva nyt 3,10kk ja eilen alkoi yhtäkkiä piirtää pääjalkasia. aiemmin on joskus tullut pelkkiä päitä, siis naamoja. tykkää tosi paljon piirtämisestä ja jaksaa tuntitolkulla päivittäin piirustella joten siitä ei ole kiinni. yritin innostaa kokeilemaan kirjottaa omaa nimeään mutta ei kiinnosta vielä, tai siis suuttuu kun ei onnistu.. luin kanssa sen toisen ketjun ja kyllä ihmettelen jos juuri 4v täyttäneeltä edellytetään oman nimen kirjoittamista esimerkiksi.

yhtikäs mitään 5-vuotisneuvolassa. Nyt on 5,5 ja piirtää koko ajan ja hyvin. Ei vain kiinnostanut aikaisemmin.



Mutta siis se kyllä periaatteessa " vaaditaan" 5-vuotisneuvolassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat