Vierailija

3-vuotiaalla vuotaa toinen sierain silloin tällöin. Aika paljon kerralla. Mietittiin että pitäisikö polttaa suonet nenästä. Onko kenenkään lapselle tehty sitä?

Kommentit (3)

Käytiin lääkärissä ja pisti lähetteen labraan eli ensin katotaan verenkuva. Oltiin vasta, joten tuloksia en ole vielä saanut, mutta jos tulokset ok, niin polttamaan ei ruveta, ainakaan meillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todennäköisesti kuivuus ja heikko suoni ovat syynä, mutta myös veriarvot kannattaa tutkituttaa ettei ole oire jostakin vakavammasta.Jos verta tulee aina samasta kohdasta ja paljon kerrallaan, niin se kannattaa polttaa. Aika harva paikka tosin suostuu pieniltä lapsilta polttamaan.Meillä nenäverenvuoto sukuvika, ja jouduimme lopulta viemään 3,5-vuotiaan suonen polttoon. Vakiolääkäriasemaltamme ei löytynyt yhtään lääkäriä, joka olisi suostunut polttamaan noin pieneltä. Menimme toiselle, jossa varauksella yksi lääkäri suostui. Edellytyksenä on se, että lapsi pysyy paikallaan ja rauhallisena koko operaation ajan.No meillä pysyi ja saatiin poltettua. Poltto ei kuitenkaan onnistunut täysin, koska seuraavana yönä vuoto alkoi taas. Eli menimme HYKSiin korvaklinikalle päivystykseen. Siellä toinen polttoyritys onnistui ja sen jälkeen ei ole tullut.Kannattaa kokeilla säännöllistä nenän kosteutusta. Meillä joka ikinen päivä A-vitaa nenään. Sillä pysynyt kurissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat