Seuraa 

Olen päättänyt hankkia tuolle meidän hoikalle ja pitkälle 102 cm pojalle sittenkin uuden toppapuvun vielä tälle vuodelle. Tällä hetkellä käytössä on Easytec kokoa 104 cm. Nyt jo puvussa on kulumaa hieman pepussa vaikka pukua on pidetty tosi vähän. Ajattelin hankkia (kun edullisesti saan) Rasavil-cordurahaalarin, kun keväällä ne pyllymäetkin ovat jäiset ja kuluttavat vaatteita paljon. Mitäs luulette, olisiko oikea koko haalarista 110 cm. Tällä olisi sitten tarkoitus mennä ensi vuoden aleihin. Hukkuuko tuo meidän 3,5 vuotias 115 cm pukuun? Eikö sen kasvun pitäisi jo hieman laantua? Tuo 104 cm vaatetus on ollut sopivan reilu meille vielä - tosin tuo Easytecin niska-haaramitta ei mitenkään hirveän pitkä mielestäni ole.

Kommentit (7)

uutta Rasavilin (oliskohan Rico) haalaria 115cm ja tuntui olevan hirmuisen iso yläosasta. Poika on 4,5 vuotias ja mittaa oli elokuussa 111cm, eli on varmaan tässä välissäkin jonkin verran tullut lisää pituutta.Housuosasta haalari tuntui hyvältä, ei liian pieneltä eikä isolta, mutta kuminauhan yläpuolelta puku jäi todella hassusti pussittamaan, eli oli selvästi liian iso, eikä kuminauhaa pysty tuossa haalarissa säätämään esim. löysemmäksi joka olisi auttanut haalaria laskeutumaan alemmas.Pidämme siis vielä ainakin toistaiseksi pojalla vanhaa 110cm haalaria, joka toimii paremmin ja jos sitten vielä talvenmittaan tulee tarvetta niin sitten otetaan tuo toinen käyttöön tai pidetään kaksiosaista pukua. Jää varmaan tuo puku sitten käyttämättä kokonaan, ellen sitten jätä sitä pikkukakkoselle varastoon...salminakki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päädyin lopulta 115 cm pukuun pitkän mietinnän jälkeen. Ajattelin, että meenee siten varmasti koko ensi talvi eikä tarvi alkaa heti tammikuussa hamstraamaan uutta pukua. Toppe puku tulee meille ystävän avustuksella, sillä meidän pikkukaupungista ei noita haalareita löydy. Teinpä myös huomion, että näyttää Ruotsissa kait tämä meidän kotimainen puku olevan suositumpi esim. nettikaupoissa kuin meillä.

Rasavil-puvut on siitä ihania että voi ostaa reilun puvun. Puku on niin pehmeä että ei haittaa liikkumista vaikka onkin liian iso. Ostin viime talvena pojalle (silloin 3,5v) 110cm:n puvun just näin alennusmyynneistä... poika tais olla 100cm pitkä tuolloin. Silloin puku oli hyvä ja nyt puku on just eli tulee mieleen ottä olisinpa ostanut isomman. Luulen että tämä vuos vielä mennään tuolla puvulla kun on varalla takki ja housut (parempina vaatteina).

Joku kyseli, mistä Rasaviliä saa. Meidän pikkukylällä sitä myy urheiluliike. En kyllä muista mihin ketjuun kuuluu (joku mistä saa plussa-pisteitä). Just tänään kävin ja oli Rasavilit -40%...

Selja.fi sivustolla oli alennettuun hintaan rasavil puvut. En kyllä ole seurannut niiden normaaleja hintoja muualla. Tuosta Toppe puvusta maksoin 80e.

Tuo meidän Toppe-haalari on niin ihanan pehmoista materiaalia, että lahkeiden liika pituus ei ole haitannut lainkaan leikkejä. Ricosta en tiedä... se voikin olla hieman jäykempää materiaalia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat