Seuraa 

Kohta pitäisi alkaa menkat, Toivon kovasti, että eivät alkaisi ja olisin

odottamassa toista lasta.Viime raskaus todettiin tuulimunaksi viikoilla 9+2 :(

Ja nyt haluaisinkin tietää, että voiko asiaa varmistaa ultralla ennen tuota aikaa, että sisällä on todella elämää?Muuten aisalla ei ehkä olis niin kovasti kiirus, mutta ensimmäinen raskauteni meni kesken viikoilla 8.Sitten syntyi terve tyttö, sit tuli tuo tuuli muna juttu, niin nyt hieman pelottaa, ja haluaisi varmuuden asiaan jos niin hyvä tuuri käy et olen nyt raskaana.

Kommentit (6)

Olen jostain kuullut että syke on näkynyt jo 5+ viikolla. Toisaalta kaikki sanovat että ei kannata mennä ennän 7+ viikkoa koska ei voi antaa suoraa tuomiota onko tuulimuna vai ei. Jos näkyy vain ruskuaispussi pyytävät kuitenkin uuteen utraan ja piina vain jatkuu.Eli jos vain maltat odottaa niin mene vasta 7+ viikolla.Toivon että tällä kertaa olisi pikkuinen kyydissä ja pysyy siellä masussa riittävän pitkään :)

Lääkäri sanoi, ettei välttämättä näy,kun on niin vähän vasta viikkoja (6+2) mutta siellä se sytkytti. Mitään muuta ei sitten näkynytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...voi nähdä jo mahdollisesti ruskuaispussin, mutta ei kyllä vielä sydämensykettä, sillä sydän kehittyy ja alkaa sykkiä n. 4 viikkoa hedelmöityksestä.

Kuitenkin jo viikon 6 lopussa, viikolla 7 voi ultrassa tarkalla laitteella sydämensykkeen nähdä. Mutta ei pidä pelästyä, jos ei näy, joskus voi näkyä vasta jopa viikolla 8.

www.ituprojekti.net/html_kuvat/raskaana/sikionkehitys.doc

tuolta löytyy myös tietoa aika kivasti.

Toivotaan parasta ja tarrasukkia pienoisille ihmisenaluille!

Koitan jaksaa siihen asti, jos nyt tärppää.

Tiistaina pitäisi niiden menkkojen alkaa,jotka eivät nyt ole toivomuslistalla.

Voi kun nyt vaan onnistuisi :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat