Vierailija

Sivut

Kommentit (33)

avun saimme a- creme nimisestä voiteesta. Ei kirvele ja jo muutamassa päivässä iho oli todella paljon parempi. Nykyisin riittää pelkkä ylläpitorasvaus pari kertaa viikossa.Tuota saa luontaistuotekaupoista, on pienessä ruskeassa lasipurkissa. Todella riittoisaa. Yleisesti käytössä Ruotsissa sairaaloiden lastenosastoilla, jostain syystä ei ole vielä kunnolla tunnettu Suomessa vaikka todella moni atoopikko on saanut siitä avun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


viisaus pesemisen välttelystä ei siis pidä enää paikkaansa. Näin meille ihotautilääkäri neuvoi, kun lapsellamme oli 1-vuotiaana tosi vaikea ihottuma. Se on muuten lähes parantunut, enää ei tarvitse rasvausta kuin silloin tällöin. Lapsi nyt 3 vuotta.
Eli pesu päivittäin ja puhtaalle iholle rasvaus vähintään kerran vuorokaudessa ja säännöllisesti nimenomaan. Pahoihin kohtiin hydrokortisonivoidetta noin viikon kuureina.

Löytyy varmaan kokeilemalla, mikä teille sopii.Meille kävi niin onnellisesti, että 5 vuodessa atopia on lähes mennyt ohi, vain pientä ihon kuivumista talvella.

Allergiahoitaja suositteli Ceralania ja on todella hyvä - ei kirvele kuten useat muut voiteet esim. Aqualan L ja plus (meillä ainakin). Ceralan sopii myös minulle hyvin - atoopikkona jo 35 vuotta...

Itselläni on atooppinen ekseema, voin sanoa että kun iho on tarpeeksi kuiva niin olipa rasva mitä tahansa, aina se tuntuu..4:stä lapsestani 3:lla on todettu myöskin atopia, he ovat tätä nykyä sen verran isoja että osaavat kertoa sanoin myöskin sen, että olipa rasva mikä tahansa niin alkujaan sattuu...mutta kunhan rasvailee useasti päivässä niin se helpottaa. Eli meillä ei iho pahemmin oireile ja näin talviaikaan kuivahtaa " yllättäin" heti kun pakkastaa, joten se ihon kuivahtaminenkin tuntuu tulevan yhtäkkiä..sitten rasvaillaan useasti päivässä niin kyllä se siitä.Mä laittasin ceridal-ihoöljyä taikka vaikkapa jotain muuta ns. ohutta perusvoidetta, antaisin jonkun aikaa imeytyä ja sitten päälle paksumpaa rasvaa kuten essexiä taikka lipolania...toistaisin useammin kuin pelkästään aamuin illoin.Tiedäthän senkin että rasvoja kannattaa sitten aina välillä vaihtaa, se ikäänkuin tottuu johonkin tiettyyn/tiettyihin rasvoihin eli vaihtele välillä toisiin merkkeihin ja sitten taas takaisin samoihin hyviksi todettuihin jne.Käyhän lääkärissä hakemassa reseptiä jotta tulee halvemmaksi...se on muuten myöskin hyvä vinkki kuten joku mainitsikin, että osta useita eri tuotteita pienimmät mahdolliset purnukat jotta voit testailla mikä näyttäisi olevan kaikkein parhainta juuri teidän lapsellenne...se mikä meillä toimii niin välltämättä ei teillä.

Samaa mieltä aikaisemman kanssa että mitä ohuempi sitä enemmän kirvelee. Mutta kokeile tosiaan noita ihoöljyjä (esim Ceridal). Öljyistä Aqualan Oil on meillä todettu huonoksi.

eri ihmisillä varmasti toimii eri asiat,mutta mulla toiminut parhaiten se että peseydyn joka pävä ja laitan kortisoonia ihon pahoinin paikkoihin heti pesun jälkeen, en käytä ollenkaan mitään kosteuttavia voiteita. Uskon että iho turtuu kosteusvoiteisiin koska iho tuottaa oman määrän kosteutusta sen mukaan mitä luulee tarvitsevansa ja jos rasvaa ihoa koko ajan niin iho luulee saavansa kosteutta jne jne

viisaus pesemisen välttelystä ei siis pidä enää paikkaansa. Näin meille ihotautilääkäri neuvoi, kun lapsellamme oli 1-vuotiaana tosi vaikea ihottuma. Se on muuten lähes parantunut, enää ei tarvitse rasvausta kuin silloin tällöin. Lapsi nyt 3 vuotta.

vaikkei se kovin kuivalta tuntuisikaan! Eli vähintään kerran päivässä, ja jos tuntuu oikein pahalta ja menee ihottumaksi, niin sitten muutaman päivän kortisoni kuuri! Ja tosiaan, joka ilta pitää käyttää suihkussa ja pestä vanhat rasvat pois. Ei siis mitään vedellä lotrausta vaan nopea suihkutus pelkällä vedellä.Meillä rasvoista toiminut parhaiten Novalan, mutta tuo on niin yksilökohtaista että yksi toimii toisella ja toinen toisella.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat