Vierailija

Sivut

Kommentit (33)

Ja koittakaa maalaiset ymmärtää, että täällä on tosiaan pikkasen enemän ihmisiä, autoja ja liikennettä kuin siellä, joten lumi sotkee asioita, vaikka sen tietääkin tulevan!helsinki 27

Talvella sitten joko sallittua, tai 10km yli. Kyllä täällä kesälläkin pelti kolisee usein, siihen vain ei kiinnitetä niin huomiota. =)Nauratti muuten kun kuulin tutun suorittamasta autokoulusta ja " inssistä" , joka ajettiin kylän ainoan liikennevalo risteyksen läpi. Ja siellä tosiaan on niin, että hyvä jos tulee ne kaksi autoa vastaan. Eipä ole tuttu uskaltanut täällä Helsingissä auton ratin taakse. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ja koittakaa maalaiset ymmärtää, että täällä on tosiaan pikkasen enemän ihmisiä, autoja ja liikennettä kuin siellä, joten lumi sotkee asioita, vaikka sen tietääkin tulevan!helsinki 27
ajanut inssin täällä pohjoisessa naapurikylällä, mutta ajotuntien aikana käytiin kuitenkin kaupungissa ajamassa useita kertoja (Oulu) eli ei täällä autokoulu ollut kuitenkaan pelkkää kylillä ajamista :)

Vierailija:

Lainaus:


Kyse ei ole siis mistään yllättämisestä vaan vaan siitä, että täällä pääkaupunkiseudulla on aika tuhottoman paljon liikennettä ja jos jokainen auto liikkuu vähänkin hitaammin kuin normaalikeleillä saadaan aikaan hirveä ruuhka.


Näin päästiin paljon nopeammin perille. Mutta nyt kun on navigaattori voin ajaa siellä itsekin. Ei siellä ole sen kummempaa ajaa kuin muuallakaan.

Ja niin totta.Vierailija:

Lainaus:
Nauratti muuten kun kuulin tutun suorittamasta autokoulusta ja " inssistä" , joka ajettiin kylän ainoan liikennevalo risteyksen läpi. Ja siellä tosiaan on niin, että hyvä jos tulee ne kaksi autoa vastaan. Eipä ole tuttu uskaltanut täällä Helsingissä auton ratin taakse. =)
että jos esim. Kehä I:llä liikkuu 10.000 autoa tunnissa, niin kolarin todennäköisyys poikkeuskelillä on valtavan suuri vaikka kaikki ajaisivatkin ylivarovaisesti. Katujen puhtaanapito on lisäksi pahasti jäljessä, kaupungilla ei ole minkäänlaisia resursseja saada kaikkia katuja pikaisesti ajokelpoiseen kuntoon kunnon lumipyryn jälkeen.Kyllä niitä kolareita ostataan muuallakin ajaa, lauantaina oli Etelä-Ruotsissa lähes sata liikenneonnettomuutta (ja ei edes ollut arkipäivä).Kyse ei ole siis mistään yllättämisestä vaan vaan siitä, että täällä pääkaupunkiseudulla on aika tuhottoman paljon liikennettä ja jos jokainen auto liikkuu vähänkin hitaammin kuin normaalikeleillä saadaan aikaan hirveä ruuhka.Mutta eikö ole ihmeellistä, että kesällä kuolee niin moni, vaikkei ole edes liukasta? Eivätkö ihmiset osaa varautua kesäkeleihin? Liikenteessä on aina kuollut ihmisiä ja aina tulee kuolemaan. Turha sitä on ihmetellä. Sama juttu kuin koiranpaskat keväisin. Paskoo ne talvella ja syksylläkin, mutta kukaan ei jaksa ihmetellä sitä!

eli se teidän selitys liikennemääristä ja sen vaikutuksesta kolareihin ei mene läpi. Saatte kaaoksen aikaan jo pohjoisessa jossa teidän mukaan on muutama auto.. hah hah säälittäviä. Menkää kuule autokouluun kertaamaan

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat