Vierailija

Miksi siitä pitää erikseen mainostaa?Kaippa mekin ollaan vaistovanhempia kun ollaan aina toimittu omien vaistojemme ja lasten tarpeiden mukaan. Ja hyvin on pärjätty.Mutta eipä me nyt erikseen kerrota että ollaan vaistovanhempia. Ihan tavallisia ihmisiä jotka toimivat parhaansa mukaan.Vai senkö takia niistä tehdään juttuja että ihmiset tajuaisivat että niinkin voi toimia eikä noudata liiantarkasti oppikirjoja?

Kommentit (4)

Ei usko mitään, kun kotona ei koskaan kielletä kunnolla. Hirveissä vaikeuksissa pk:ssa, kun ei sielläkään tottele. Älykäs ja hurmaava poika, mutta liian lepsu kasvatus. Joku ne rajat lopulta laittaa: koulu, jengi, armeija ja viime kädessä sitten poliisi, oikeuslaitos ja vankila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos omiin vaistoihin ei voi tai saa luottaa? Miten niin vaistoihin luottaminen on laiskuutta?mua ainakin ahdistaa noi oppikirjoja kahlaavat vanhemmat, joille pitää kaikessa olla joku auktoriteetti kertomassa missä vaiheessa ja miten mitäkin pitää tehdä. Maalaisjärki rules, eikä sitä kellekään tarvii kailottaa.t. yksi, joka ei tilaa vauvalehtiä eikä edes tiedä, mitä käsite vaistovanhemmuus sisällään pitää

Aikamoista pokkaa vaatii omia itselleen tuollaiset ominaisuudet vanhempana! Samallahan sitä ilmaisee, etteivät muut seuraa vaistojaan tai ole lempeitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat