Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

viikon nutrailin aikoinaan eikä kyllä ollut mikään erityisen hyvä olo. koko ajan palelsi ja oli heikottava olo, esim. jumpassa en jaksanut yhtään mitään. tuli myös matalan verensokerin tuntemuksia, kädet tärisi. iho ja hiki alkoi haista tosi pahalle ja varmaan myös henkikin haisi vaikken sitä itse haistanutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nutrilettilla pääsee hyvin eroon vääristä ruokailutottumuksista ja mässäilystä sekä saa lentävän lähdön laihdutukseen. mutta pidemmän päälle tuollainen VLCD laihdutus ei ole terveellistä eikä edistä terveellisten elämäntapojen syntymistä. siinä vain laihduttaa lihasta läskin sijasta ja kun lopettaa kuurin niin palaa vanhoihin ruokailutottumuksiin ja lihoo uudestaan.parin viikon nutrauksen jälkeen kannattaa aloittaa puhtaalta pöydältä ja opetella kokoamaan tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota sekä aloittaa myös liikunnan.

Kroppa meni varmaan jotenkin jumiin järkytyksestä, sillä viikossa ei pudonnut käytännöllisesti katsoen mitään.Lisäksi maku oli niin kauhea etten pystynyt syömään kuuria loppuun.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat