Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eihän monet perheet vietä sunnuntaita nytkään yhdessä sen kummemmin. Miten se mitään huonompaan suuntaan muuttaisi jos kauppias saa pitää ovensa auki vapaammin?

Kommentit (5)

Olen mieluusti sunnuntaina töissä jos kouluikäiseni lapseni on silloin koulussa ja alle kouluikäiset lapseni saa kunnallisen hoidon. Lisäksi bussit kulkee kuten arkena että pääsen myös niillä töihin.

Voisin puhua paljonkin arjesta jolloin olin kaupassa töissä ja kotona neljä lasta.

Mikä sen mukavampaa kuin olla kaikki pyhien aatot iltavuorossa ja joululoma vain kaksi päivää. Mukavaa kun koululaiset tulee koulusta ja äiti on iltavuorossa 13-21 vaikkapa kolme viikkoa putkeen ja lisäksi lauantaina 9-18 ja sunnuntaina 12-21.15.

Työvuorolistan saa käteen kahdeksi viikoksi etennpäin ja harvat viikonloppuvapaat on pakko pyytää niiksi viikonlopuiksi kun on koko perheen yhteinen meno. Elikä kun äidillä vapaa vkl niin silloin ollaan menossa elikä harvemmin kotona koko perheen voimin.

Lisäksi kokopäivä työstä ryhmävastaavalisinee palkka on 1660 euroa. Ei siinä paljon iltalisät ym lämmitä kuin yhteitä aikaa perheen kanssa on todella vähän.

Tämän lisäksi perheen isä ei voi ottaa iltaharrastuksia sillä äidin vuoroissa ei mitään tolkkua.

( kaikki tämä koskee myös muita jotka tekevät vuorotyötä)

Ja ekaluokkaleinen on sitten illat yksin kotona joa yh-äiti tekee iltavuoroa. Eihän ekaluokkalaiselle hoitoa kuulu...

Parisuhde hoidetaankin sitten tekstiviestillä, sillä yhteistä vapaa-aikaa ei voi niistä harvoista kokoperheen vapaista ottaa.

Mikä saa ihmiset luulemaan, että kauppiaat haluaa pitää kauppoja auki sunnuntaisin tai yömyöhään???Ne on keskusliikkeet jotka haluaa ja kauppiaat eivät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska 2:sen elämä menee niin vaikeaksi työnteon takia.Pitää lopettaa työnteko jos se kerran eläminen noin vaikeaa on. Muuttaa sitten vaikka veneen alle ja kerjää ruokansa jos ei raha kelpaa. Se pitää kouluttaa itsensä sille tasolle että pystyy sanelemaan omat työaikansa.Itse teen vuorotyötä keittiöpäällikkönä, joten työt painottuu viikonlopuille ja illoille ja kolmen lapsen kanssa eläminen sujuu silti, mikä sinulla on ongelmana oikeasti?Eiköhän ne "auviset" sairastu ihan muista syistä kuin kauppojen auki olosta, vaikka toinen (tai vaikka molemmatkin) vanhemmista sattuisikin vuorotyössä olemaan...

miksi kaupan työntekijöiden pitäisi olla erityisasemassa?!On erinomaisen hyvä, että lapsiperheiden arkea helpotetaan vapauttamalla kauppojen aukiolo. Sunnuntaisin on oikein hyvä käydä ostamassa esim vaatteita lapsille ja mutiakin asioita mitä ei arkena ehdi ja jaksa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat