Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

Eihän Suri ole edes kahtakaan vuotta vielä. Jos kyse olisi vaikkapa luovutetuista siittiöistä, niin eiköhän Tompan rahoilla olisi pystytty löytämään todella paljon häntä muistuttava mies luovuttamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on niin samannäköisiä, että vaikka Suri onkin pelkästään Katien lapsi, näyttää se myös Tompan lapselta. Ja olishan se nyt melkoinen ihme, jos lapsettomuusongelmista tunnettu mies saisi helposti luomulapsen, vaikka uudenkin naisen kanssa.Katie-parka, menee hyvä näyttelijä ja fiksu nainen hukkaan.

Vain rakkaudella, läsnäolemisella ja huolenpidolla on OIKEASTI merkitystä vanhemmuudessa. Mukava lisä on, jos perheenjäsenet ovat toisilleen myös biologisesti sukua, mutta biologinen sukulaisuus ei määritä lapsen ja vanhemman suhdetta.TÄLLÄ TARKOITAN: JOS TOMPPA HALUAA JA TUNTEE OLEVANSA LAPSELLEEN ISÄ JA HÄNEN LAPSENSA KASVAA TOMPAN JA KATEN RAKKAUDEN ILMAPIIRISSÄ (siitä en kyllä tiedä mitään, mutta otin heidät tähän nyt esimerkinomaisesti, kun heistä tässä alunperinkin juoruttiin), NIIN TOMPPA ON SILLOIN KATEN KANSSA TASVEROINEN VANHEMPI JA ISÄ LAPSELLEEN.... (murisee) tulkaa äpiseen mulle muuta, niin puren teitä nilkkaan... ;-)

kirjailija on ensinnäkin julkkiksilla rahastava kohukirjailija. Toisekseen Suri on ihan Tompan näköinen. Kolmanneksi Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen lapsettomuusongelma johtui mitä todennäköisimmin Nicolesta. Hänhän tuli ainakin kerran raskaaksi, mutta sai silloin keskenmenon. Hän on kertonut halunneensa raskautta myöhemminkin mm. nykyisessä liitossaan.Vaikka Tomppa ei miltään breineriltä vaikuta, ei se automaattisesti tarkoita että hän ei pystyisi lapsia saamaan...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat