Vierailija

Muistelen tosin ettei edellisiin kuitteihin ole kirjoitetu varsinaisesti korvatulehdus, vaan joku ylähengitystie infektio tai vastaavaa. Vai kirjoitetaanko aina se korvatulehdus/sen koodi jos sellainen on löytynyt? Mutta onko sen väliä, vai pitääkö löytyä lääkärikeskuksen paperi vajaan kuukauden takaa jossa lukee korvatulehdus? Kyllähän sellaisen jälkikäteenkin saa lääkärikeskuksesta.Nyt kun lapsen pitäisi mennä jälkitarkastukseen, niin on valitellut taas korvaansa, onko jokin aikaraja milloin vakuutus korvaa samasta myös uuden korvatulehduksen lääkäri- ja hoitokulut?

Kommentit (2)

Meillä omavastuu on sairauskohtainen ja siksi mietin että milloin korvatulehdus on oma sairautensa ja milloin jo kierrettä jolloin ilmeisesti katsotaan omaksi sairaudekseen.

Ja korvaa kaikki tulehdusten jälkitarkastukset, putkitusten jälkitarkastukset jne. Uskoisin että kaikki vakuutukset korvaavat. Tapiolassa omavastuu menee vain kerran vuodessa jos kerää vuoden kaikki kuitit ja hakee kerralla (tai nykyään netissä voi hakea useamminkin).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat