Vierailija

mun miehen äitin piti alkaa katsoo meä 1v2kk poitsua ku mä aloitan enskuussa koulun.. joutuis siis katsoo 2-3pv viikossa. mies sit katsois loput. no, anoppi nyt sit sairastunu ja ei kehdata enää laittaa poikaa hälle hoitoon että saa itsensä kuntoon.

laitamme siis nyt pojan hoitoon tai sit koulupaikka perutaan. tosin se on työkkärin kautta joten karenssi seuraa, ellen ota paikkaa ?ottaako edes perhepäivähoitaja muutamiksi päiviksi?

en haluais enkä laitakkaa poitsua päiväkotiin. mietityttää mitä tekis...

tai sit palkkais kotiin hoitajan ? mielipiteitä?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alku aina hankalaa, mutta en minäkään näe mitään vikaa päiväkodissa. Varsinkin jos ei ole edes koko viikkoa siellä. Riippuu tietysti paljon myös päiväkodista, meillä pieni ja kiva.

saanut tämän uuden paikan. sitäkin tosin tässä sit mietitään että jäiskö pois..

no siis ei itellä kokemusta tarhasta mutta kaikki vaan varoittelee hulluna että sinne ei missää nimessä kannata viedä.. että pienimmät jää jalkoihin aivan täysin.aak. nyt harmittaa että edes hain sinne kouluun.

On 3-4pv viikossa tarhassa ja muut kanssani kotona. Viihtyy tosi hyvin. Ei se tarha ole mikään kamala paikka. Käykää tutustumassa niin näet mihin voit lapsen viedä.Toinen vaihtoehto on että viet pph:lle. En tosiaan suosittele koulupaikasta luopumista.

Koulu on varmasti tärkeä juttu! Jos kerran lapsen ei tarvi edes olla kuin pari päivää viikossa hoidossa, niin ei se mitenkään huonosti ole. Ja jos ei pph:ta löydy, niin tottakai lapsi pärjää päiväkodissakin, niissähän on pienten ryhmät juuri siksi, ettei pienet jäisi jalkoihin. Ja toivotaan, että asiat menee niin, että saatte pph:n!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat