Vierailija

Yritin tuossa noita matkaehtoja lukea, mutta en niistä selvyyttä saanut...Olemme varanneet maaliskuulle matkan 2 aikuiselle ja 1 lapselle. Jos lapsi sairastuu esim. korvatulehdukseen ja lääkäri kieltää lentämisen, voimmeko " perua" kaikkien 3 matkan vai hyvitetäänkö vain lapsen ja kenties toisen vanhemman matka?Kyselee nimim. " Aina varautuu pahimpaan skenaarioon..." :)

Kommentit (7)

No valmismatkaehdot voivat olla hankalat. Mutta yleensä matkavakuutuksesta saa korvattua nekin vahingot, joita valmismatkaehdot eivät korvaa. Jos teillä on matka maaliskuussa, niin nyt kannattaa shopata hyvä matkavakuutus.Meillä on Pohjolan Eurooppalainen ja se on ainakin meitä palvellut hyvin. Ei juuri itse käytetä ikinä valmismatkoja, mutta esimerkiksi yhdet Euroopan lennot ja muut varauskulut saatiin ihan täysimääräisinä koko porukalta kun jouduttiin perumaan yksi hääreissu, kun puolisoltani meni jalka poikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli esim. Aurinkomatkat tms., niin rahat saa lääkärintodistusta vastaan takaisin koko perheeltä vähennettynä toimistokuluilla. Niitä voi sitten halutessaan tiedustella vakuutusyhtiöltä.

Tässä kannattaakin olla tarkkana: jos matka on varattu matkanjärjestäjältä tai matkatoimiston kautta muuten, niin on valmismatkalain suojaama ja peruutusturva on hyvä. Jos taas itse varailee matkoja netistä, esim. lennot jostain ja hotelli jostain, voi olla vaikea saada rahojaan takaisin peruutustilanteessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat