Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

7. 1. 2008 06: 30

Helsinkiläisen Valtasen perheen kylpyläviikonloppu Naantalin Spa hotellissa katkesi tylysti lauantai-iltana. Perhe joutui poistumaan hotellista viisivuotiaan tyttären oksentelun vuoksi.Perhe saapui Naantaliin perjantaina. Seuraavana yönä tytär oksenteli, mutta vaikutti aamulla taas hyvävoimaiselta ja pirteältä.Iltapäivällä tytär kuitenkin oksensi taas. Tällä kertaa tapahtuman näki hotellin henkilökunta. Perheelle ilmoitettiin, että heidän tulisi poistua hotellista, koska on vaara, että tytär kantaa bakteeria tai virusta, joka saattaa tarttua muihin hotellivieraisiin.Perhe joutui palaamaan Helsinkiin vuorokautta aiottua aikaisemmin. Hotelli korvasi heidän majoituksensa ja tarjosi heille uutta viikonloppua Naantalissa. He eivät kuitenkaan ottaneet tarjousta vastaan.Hotellinjohtaja Hans Niemen mukaan Valtasten tyttären oksentaminen tapahtui keskellä allasosastoa.- Kun lisäksi selvisi, että hän oli oksennellut jo aikaisemmin, totesimme, että emme voi ottaa minkäänlaista riskiä. Katsoimme, että on parempi, että lapsi siirtyy kotiin sairastamaan. Teimme ratkaisun kaikkien hotellivieraiden edun takia, Niemi sanoo.Niemen mukaan vastaavankaltaisia majoituksen keskeyttämisiä hotellissa tapahtuu erittäin harvoin. Hän on hyvin pahoillaan perheen puolesta.Siinä on taas vanhemmat vetäneet herneen syvälle nenään ihan turhan takia. Minusta on toimittu ihan oikein. Korvausta on tarjottu, mutta eipä ole kelvannut. Kyllä sairaan (oksentelevan) lapsen paikka on kotona. Tai sitten korkeintaan siellä hotellihuoneessa, mutta ei allasosastolla! Pitäisi muistaa ajatella muitakin, mutta kun se oma napa on se tärkein napa.Kommentit (11)

...että kun yksi ruotsalaismies yrjöili kokoustiloihin, pöpöt jäivät sinne elämään hyvästä siivouksesta huolimatta. Oli sitten mieheni siellä muutaman päivän päästä ja oli yksi sairastuneista, vaikka ei todellakaan syönyt mitään. Hotellista oltiin tosi pahoillaan, vaikka eihän heitä voi asiasta syyttää. Mutta tässä on kyse samasta asiasta. Hotelli toimi aivan oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä oon ihan varma, että tytöllä on ollut vielä kuumettakin oksenteluyön jälkeen, mutta niin vaan viedään lapsi lillumaan veteen.

Olisivat vuorotellen käyneet uimassa, jos se on tärkeämpää kuin sairaan lapsen hoito.

Mutta ovat ajatelleet että kaikki irti mitä on maksettu. Olisivat palkanneet hotellihuoneeseen vaikka lapsenvahdin sairaan lapsen kanssa, jos itse on ihan pakko päästä altaille.Ja sitten vielä kieltäytyvät korvauksesta, ei voi ku ihmetellä.

Itsekästä ja muista piittaamatonta toiminta tuolta perheeltä.Toinen vaihtoehto olisi ollut kieltää kyseisen lapsen tulo yhteisiin tiloihin.Vanhemmat loukkaantuneita kun heidän oksenteleva ja ripuloiva lapsensa on häädetty altaalta pois ja koko kylpylästä.

Sille on varmaan yöllä tungettu panadolsuppoja perseeseen, että on saatu kuume laskettua ja viety kylpylään, että vanhemmat saa rentoutua altaissa.

Henkilökunnan olis varmaan pitänyt vain siivota oksennusjäljet ja antaa lapsen oksennella siellä.Kuvastaa nykyaikaa. Huvista ei voi luopua edes lapsen sairauden takia. On mahtanut lapsesta olla kivaa olla kipeänä ja väsyneenä ja huonovointisena altailla kun vanhemmat ei ole halunneet lähteä kotiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat