Vierailija

Tässä hieman taustaa; Lapset 3v ja 2v jakavat saman huoneen. Ennen nukkumaanmenorituaalit olivat seuraavanlaiset. Pienempi meni itse omaan sänkyyn, nalle kainaloon ja tuti suuhun- alkoi itse nukkumaan. Isompi vietiin n puoli tuntia myöhemmin ja tämä lapsi on aina vaatinut sen että huoneessa istutaan kunnes nukkuu. Eli n 15 min- 30 min. Helppoa on ollut joo!!Uusi tilanne: Pienemmällä oli jo korkea aika hankkiutua tutista eroon. Tulos; meillä ei nuku kukaan! ( Olipa ylläri!!) Pikkuneiti ei, toisin kuin siskonsa, ole koskaan hyväksynyt huoneeseen ketään muita kun menee nukkumaan. Nyt toisaalta ei osaa rauhoittua nukkumaan ilman tuttia. On yritetty viedä tyttö entiseen tapaan nukkumaan ja sitten on vaan viety se aina takaisin kun tulee pois. Ei toimi, alkaa leikkimään ja n. 1.5 h myöhemmin kiljuu väsyä. On yritetty istua huoneessa- ei toimi! On yritetty nukuttaa viereen- vielä huonompi!Toinen ongelma- joka on vaivannut jo pitempään kaikkien hermoja, on se että molemmat tytöt tulee vanhempien sänkyyn keskellä yötä ( Siis sen jälkeen kun kauhean taistelun jälkeen on saanut ne nukkumaan! ) ja sen jälkeen siellä ei nuku kukaan. Jos lapsia yrittää siirtää takaisin omaan huoneeseen, alkaa sellainen meteli että hermot menee ja justiinsa... Eikä se tunninkaan huuto vielä mitään, tutin kanssa pienempi rauhoittui melko äkkiä uudelleen uneen. Mutta nyt tuntuu toivottomalta!Eli seuraavat vaihtoehdot on käyny mielessä;

- Lapset nukkumaan eri huoneisiin

- Pitäköön tuttinsa ( Epätoivoisina hetkinä )

- Suurempi perhepeti ( Tosin sängyn koolla ei ole merkitystä kun molempien pitäisi saada nukkua äidin päällä )

- Raakaa unikoulua ( Toiminee jossain vaiheessa )

- Matka eksoottiseen maahan ( Yhteen suuntaan )Apua siis kaivataan hyvien vinkkien muodossa!

Kommentit (3)

Meilläkin tapahtui tuota keskellä yötä viereentuloa, mutta se loppui sitten kuitenkin suhteellisen pian, ei sitä vuosia kestänyt. Meilläkin oli vaiheita, että oli laitettava eri huoneisiin nukkumaan, muuten ei rauhoituttu. Nyt lapset ovat 5v ja 7v, nukkuvat taas yhteisessä huoneessa.Olisi löydettävä se uusi tapa tutin sijaan rauhoittua tälle nuoremmalle. Suosittelen kokeilemaan isompaan sitä tarrametodia, jos nukahdetaan kiltisti, saa aamulla tarran omaan listaan. Kun tarroja kertynyt sovittu määrä, saa jotain erityistä kivaa.Pienemmän kanssa, well, kokeile nyt jotain ennenkuin lapsen Ambomaalle sinkoat. :DSympatiat.

Kyllä se taitaa noiden lasten kanssa olla tosiaan vähän juuri kuten sanoit, että aikansa kutakin... Aina sitä silti toivois jotain ihme temppua millä minkäkin ongelman sais " käännettyä pois päältä" ... Hih!Alan hiljalleen uskoa, ettei lasten kanssa oikeasti helppoa vaihetta tule koskaan- kait se on enemmän omasta asenteesta kiinni. Joskus se vaan v...taa ja rankasti- ja silloin just tän kaltaiset viestit on hyviä. Eli kaikki loppuu aikanaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat