Vierailija

nyt sen päätin . vähennän tupakanpolton puoleen, eli poltan enää 10 päivässä. kun se sujuu vähennän taas jne. kunnes lopetan kokonaan.

onkohan joku onnistunut lopettamaan näin?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo parempi kun ei mitään mutta varmaan harvalla onnistuu noin. Tietysti hyvä että näin alkuun vähennät mutta voit vähentää rajumminkin ja yrittää olla kokonaan ilman. Tuon tupakan lopettamisessa joutuu käymään varmaan monet keskustelut itsensä kanssa kun joutuu tilanteisiin missä normaalisti polttaa. Yritä keksiä näihin tilanteisiin joku suunnitelma miten toimit.Onnea matkaan! Toivottavasti pystyt siihen! Mä olen ainakin todella ylpeä ystävästäni joka lopetti vuosien jälkeen polttamisen :)

ja sitten tiputan viiteen jne. kesään mennessä ois tarkoitus lopettaa.

oon koittanut aikaisemmin lopettaa perinteisesti kertaheitolla, mut ei mun selkäranka kestä moista... siksi siis päätän yrittää pienillä tavoitteilla. voin kertoa täällä sitten miten onnistuu..

ap

Itse en olisi voinut lopettaa tuolla tavalla, minulle se oli joko tai. Eli lopetin kerrasta mutta laastareiden avulla kuitenkin.Hieno päätös tuo on, tsemppiä lopetukseen!t: 11/06 viimeset savut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat