Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun täällä jatkuvasti haukutaan suurperheellisiä liikakansoituksesta ja halveksitaan lentokoneella matkustavia. Samaan aikaan pitää kuitenkin hankkia lapsille kaikki maailman merkkivaatteet, vaikka miten monet haalarit ja tietenkin uudet rattaat ja uusi auto pitää olla ehdottomasti lasten kuljettamiseen.

Kommentit (10)

Meillä on monta lasta, matkustellaan lentokoneella ja omalla autolla paljon.Vaatteet eivät ole merkkivaatteita, paitsi lasten ulkoiluvaatteet.Meillä on kaksi isomoottorista autoa joista toinen vielä viritetty.

Joukkolikennettä en alennu ikinä käyttämään (jos nyt lentokonetta ei lasketa).Talomme on isompi kuin suostutte uskomaan -siksi että on kiva kun on tilaa!Näin meillä:)

Meillä on yksi lapsi, enempää tuskin tehdään. Me ei matkusteta lentokoneella, vaan lähinnä junalla pitemmät matkat. Ulkomaille suuntautuvat turistimatkat ei kiinnosta meitä, monista syistä. (Ympäristö, alkuperäiskulttuurit ja ei yksinkertaisesti kiinnosta sellainen "matkailu". Junalla sitä paitsi näkee vieraitakin maita ihan toisesta vinkkelistä.)Me ei arvosteta merkkivaatteita, lähinnä hankitaan vaatteita kirpparilta. Myös huonekalut yms. hankitaan lähinnä käytettyinä. Kodinkoneissa yms. tärkeitä valintaperusteita ovat pieni kulutus, kierrätettävyys jne. Ollaan myös valmiita käyttämään rahaa kestäviin ja ekologisiin tuotteisiin.Ja luonnollisesti meillä ei ole autoa, emme asu ökytalossa julkisen liikenteen tavoittamattomissa eikä meillä ole "turhia" energiasyöppöjä (astianpesukone, kuivausrumpu jne) kotona.Jokainenhan tekee omat valintansa. Me eletään tulevaisuutta varten, eikä meille merkitse kuluttaminen oikeastaan mitään. Enemmänkin voisi tehdä, mutta me nyt kuitenkin yritetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kunhan tietää että mitä PITÄISI tehdä :DOlin muutaman kuukauden Kiinassa töissä ja totesin että sepä on sama että mitä muutama miljoona suomalainen tekee kun siellä ei kukaan tee minkään vertaa tämän maapallon säästämisen eteen. Itse kuitenkin kierrätän roskat ja vaikka uutena lasten tavarat vaatteita lukuunottamatta ostankin niin lahjoitan ne kyllä sitten pelastusarmeijalle tai konttiin. Ei niitä sinnekään mistään ilmesty, ellei kukaan uutena mitään osta...

Koska ollaan köyhiä! Rikkaathan ne saastuttaa maapalloa.Ei käydä ulkomailla, toinen ajaa pyörällä toinen autolla, koska julkista ei ole. Ei ole varaa mihinkään. Siinä se.Mutta lajittelen jätteeni ja vien kaikki vaatteet kierrätykseen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat