Vierailija

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:


> 1965 rakennettu talo johon tehtiin v. 2001 putkiremppano jaa. eiköhän tuo ole ihan normaali ikä putkiremppa-asunnolle.meillekin tehtiin tuon ikäiseen kerrostaloasuntoon putkiremppa. parin vuoden sisään tuli toinen, koska oli ollut jotkut harjoittelijat tekemässä/homma epäonnistui ja yhdestä asunnosta vuoti vedet alapuolella olleisiin asuntoihin.


Talo oli tosin vuokratalo johon täydellisen saneerauksen yhteydessä uusittiin myös putket.

Osaketaloissa putkiremppa on noin 40 v ikäisenä.. ja tänä päivänä moni yhtiö remppaa samalla myös sähköt, puhelin-, atk-, tv- järjestelmät ajan tasalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten uusittu käyttövesiputket. Ensi kesänä tulee lämmitysvesiputkiston uusinta eli katkaiseevat entiset putket kokonaan pois käytöstä (jättävät paikoilleen lattian alle) mutta asennetaan uudet pinta-asennuksena.

> 1965 rakennettu talo johon tehtiin v. 2001 putkiremppa

no jaa. eiköhän tuo ole ihan normaali ikä putkiremppa-asunnolle.meillekin tehtiin tuon ikäiseen kerrostaloasuntoon putkiremppa. parin vuoden sisään tuli toinen, koska oli ollut jotkut harjoittelijat tekemässä/homma epäonnistui ja yhdestä asunnosta vuoti vedet alapuolella olleisiin asuntoihin.itse asiassa muutimme nyt omakotitaloon, ja tähän uusittiin kanssa putkistot ja hanat, jotka oli 80-luvun alusta. putkimies sanoi, et noin vanhoja hanoja ei juuri näe enää missään. vaan osittain varmaan putkimiehen puhetta saadakseen lisää töitä, ja hanoja myytyä, kun itse hanoissa ei ollut mitään vikaa.M

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat